خورش آلوچه با ماهی

مواد لازم: ماهی: 300 گرم ، آلو بخارا: 150 گرم ، رب انار: 3 قاشق غذا‌خوری ، رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپخوری ، پیاز: یک عدد، نمک و زردچوبه، دارچین و پودر سیر: به میزان لازم، آرد: 3 قاشق غذا‌خوری، آب: به میزان لازم ، شکر: 3 قاشق غذا‌خوری.
کد خبر: ۷۴۹۵۵۰

طرز تهیه: قبل از شروع به پخت، آلوها را بشویید و در یک لیوان آب خیس کنید. پیاز راهم نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. زردچوبه و نمک را هم بیفزایید و بعد آلوها را داخل آن بریزید و آب را به اندازه‌ای اضافه کنید که روی آلوها را بگیرد.سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آلو‌ها پخته شود. ماهی را به قطعه‌های کوچک‌تر برش بزنید و در مخلوطی از آرد و زردچوبه و نمک، فلفل و کمی پودر سیر بغلتانید و در روغن سرخ کنید. بعد از پختن آلوها رب انار و شکر رابه آن‌ اضافه کنید. پس از آن‌که خورش جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی بکشید و ماهی‌های سرخ شده را هم روی خورش بگذارید و با پلو زعفران‌دار نوش‌جان کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها