طرز تهیه: ژله آلوئه ورا با پودر ژلاتین مخلوط کرده و آن را با قاشق به هم می زنیم. آب را درون ظرف ریخته و روی گاز می گذاریم. وقتی جوش آمد ظرف فلزی را داخلش ریخته به صورت غیر مستقیم قرار می دهیم. مقدار شیری که داشتیم داخل ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیمو روی اجاق گاز می گذاریم تا حالت حل شده پیدا کند و یک مقدار هم گرم شود. در این فاصله خامه را در مرحله ای اضافه کرده که ژلاتین را به شیر و شکر اضافه کرده باشیم. وقتی ژلاتین کاملا به صورت مایع درآمد آن را اضافه می کنیم و سریعت خامه و بعد از آن خامه میوه آلوئه ورا را اضافه می کنیم. سپس در قالب ریخته و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال می گذاریم.
منبع: شبکه استانی لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان