مواد اولیه کوکوی ذرت: مرغ ریش ریش شده 150 گرم ذرت پخته شده 100 گرم (نصف پیمانه) پنیر 50 گرم(نصف پیمانه) پوره سیبزمینی یک پیمانه تخممرغ یک عدد پیاز کوچک یک عدد شیر یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل، ادویه و روغن به میزان لازم طرز تهیه: گوشت را با پوره سیبزمینی و پیاز رنده شده ورز داده، نمک، فلفل، ادویه و تخممرغ را به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه کاملا با دست ورز میدهیم. سپس به اندازه یک توپ پینگپنگ از مخلوط برداشته و در کف دست به صورت گرد پهن میکنیم. یک قاشق ذرت و به همان اندازه پنیر وسط کوکو ریخته و با مقدار دیگری از مخلوط پوره و گوشت روی پنیر و ذرت را میپوشانیم و در تابه داغ هر دو طرف آن را سرخ میکنیم نکات: استفاده از مرغ یا گوشت اختیاری است و میتوانید آن را حذف کنید یا به جای آن از سیب زمینی استفاده کنید. اگر از ذرت خانگی استفاده میکنید مقدار آن حدودا باید 150تا 200دانه ذرت باشد. اگر دوست دارید برای رنگین شدن کوکو از نخود فرنگی ،هویج و سایر سبزیجات استفاده کنید.

منبع: شبکه استانی خوزستان
آموزش آشپزی / شیرینی گردویی
آموزش آشپزی / آش ماش
آموزش آشپزی / ته انداز میگو
آموزش آشپزی / پلو بندری
آموزش آشپزی / ته چین ماهی
آموزش آشپزی / شیرینی برنجی با تخم خرفه
آموزش آشپزی / سوپ قارچ با سیب زمینی
آموزش آشپزی / قطلمه
آموزش آشپزی / شامی کباب
آموزش آشپزی / شیرینی بادام و گردو
آموزش آشپزی / بیسکویت کرهای
آموزش آشپزی / گراتن سیب زمینی
آموزش آشپزی / مسقطی با پودر کاستر
آموزش آشپزی / دسر نشاسته وانیلی
آموزش آشپزی / ساندویچ بادام زمینی
آموزش آشپزی / نان شیرمال
آموزش آشپزی / دیبیجا
آموزش آشپزی / شیرینی نوروزی
آموزش آشپزی / ژله چتری
آموزش آشپزی / کیک هویج
آموزش آشپزی / خورش نعناع جعفری
آموزش آشپزی / دسر گلدانی
آموزش آشپزی / فرنی با ژله
آموزش آشپزی / آش شله قلم کار
آموزش آشپزی / نان اسفناج آفتابگردان
آموزش آشپزی / کیک سیب
آموزش آشپزی / ماکارونی با فیله مرغ
آموزش آشپزی / کوفته با زرشک
آموزش آشپزی / رولت لازانیای مرغ
آموزش آشپزی / مسقطی چهار مغز
آموزش آشپزی / تارت قارچ و پیازچه
آموزش آشپزی / خاگینه عدس
آموزش آشپزی / کیک کشمشی
آموزش آشپزی / مرغ مجلسی
آموزش آشپزی / خورش خلال بادام
آموزش آشپزی / میگو پلو با گردو و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / پاستای بادمجان
آموزش آشپزی / کیک شکلاتی خیس
آموزش آشپزی / خرمای کمربندی
کوکوی سیب زمینی با اسفناج
آموزش آشپزی / غذای محلی شلمین
آموزش آشپزی / سالاد سیب زمینی و ذرت
آموزش آشپزی / پیراشکی مربایی
آموزش آشپزی / نان سبدی
آموزش آشپزی / تاس کباب شیرازی
آموزش آشپزی / دسر کرم با لیمو
آموزش آشپزی / پیتزای چیکن استروگانف
آموزش آشپزی / شیرینی لطیفه
آموزش آشپزی / کباب چوبی فیله مرغ
آموزش آشپزی / خورش باقالی یا باقالی قاتوق
آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی
آموزش آشپزی / فرنی با شربت آلبالو
آموزش آشپزی / دلمه کلم برگ
آموزش آشپزی / حلوای کدو حلوایی
آموزش آشپزی / چیزکیک
آموزش آشپزی / کراکت ماهی
آموزش آشپزی / کتلت سینه مرغ
آموزش آشپزی / کالباس خانگی
آموزش آشپزی / املت جو پرک
آموزش آشپزی / رول مرغ آجیلی
آموزش آشپزی / نان قیسی و پرتقال
آموزش آشپزی / خوراک قارچ و ذرت
آموزش آشپزی / پلو با قارچ و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / دسر شارلوت انار
آموزش آشپزی / کباب زردک
آموزش آشپزی / ساندویچ لقمه سیب و دارچین
آموزش آشپزی: طرز تهیه قطاب کدو حلوایی
آموزش آشپزی / فیله سوخاری پولک دار
آموزش آشپزی / کاپ کیک هویج و آناناس
آموزش آشپزی / خوراک بوقلمون
آموزش آشپزی / کوکیز شکلاتی
آموزش آشپزی / ساندویچ کوکو سبزی
آموزش آشپزی / کیک لقمهای مغزدار سمولینا
آموزش آشپزی / خورش هویج با جوانه ماش
آموزش آشپزی / دلمه خوزستانی(محشی الخضروات)
آموزش آشپزی / دسر آلوئه ورا
آموزش آشپزی / خوراک مرغ و قارچ
آموزش آشپزی / پای اسفناج
آموزش آشپزی / دسر پای توت فرنگی
آموزش آشپزی / مربای خرمالو
آموزش آشپزی / اسکلی (فیلم)
آموزش آشپزی / آش اسفناج
آموزش آشپزی / شیرپلوی تبریز
آموزش آشپزی / ته چین شمالی
آموزش آشپزی / ماهی سیر داغ شمالی
آموزش آشپزی / دسر پاناکوتا
آموزش آشپزی / املت سیب زمینی با تخم بلدرچین
آموزش آشپزی / کوکوی مرغ
آموزش آشپزی / ماکارونی قالبی
آموزش آشپزی / موس ماهی با سبزیجات
آموزش آشپزی / پاستا کلم بروکلی
آموزش آشپزی / دسر کدو حلوایی با موز
آموزش آشپزی / دسر قهوه
آموزش آشپزی: کشمش پلو با گردو
آموزش آشپزی: آش توکی
آموزش آشپزی / تارت خرما
آموزش آشپزی / شامی لپه ( پوک )
آموزش آشپزی / سوپ لوبیا چیتی
آموزش آشپزی / سیب پلو +فیلم
آموزش آشپزی / نان خرمایی +فیلم