پیام‌های چاردیواری

صدف از سرزمین باران، گیلان: غذاهای فصل پاییزتون خوب و مفید بود. من چاردیواری رو دوست دارم و نمی‌خوام نقصی داشته باشه. حالا خواهشی دارم. می‌شه لطفاً طرز تهیه همبرگر رو هفته دیگه برام بنویسید؟ البته با تمام فوت کوزه‌گریش. نمی‌دونم پیامک هام به دستتون می‌رسه و می‌خونیدشون واقعا؟ هفته دیگه معلوم می‌شه.
کد خبر: ۷۴۴۶۶۰

پیامک هایتان بلافاصله در سیستم پیامک‌گیر جام جم ثبت می‌شود. در همان روز مسئولان آنها را می‌خوانند اما جوابش اندکی (چیزی در مقیاس یکی دو ماه!) طول می‌کشد؛ چون بسیار زیادند. درخواستتان را هم به مسئول صفحه مورد نظر دادیم گفتند: خیلی ممنون از لطفتان اما متأسفانه آموزش و طرز تهیه همبرگر قبلاً منتشر شده. اگر به اینترنت دسترسی دارید می‌توانید از آرشیو نشریات آموزش آن را دریافت کنید.

بدون نام: [...] من سوادم خیلی کمه. هیچ دانشکده‌ای یا مدرسه‌ای نرفته‌م تا بیاموزم چطور زندگی کنم، چطور با زن و فرزندم رفتار داشته باشم. من فقط با خواندن این مطالبی که شما زحمت کشیده‌اید و نوشته‌اید زندگیم رو اداره می‌کنم. این مطالب به من و امثال من خیلی کمک می‌کنه[...].

نگران نباشید. خیلی از آنها که به دانشکده و مدرسه رفته‌اند هم ممکن است چیز قابل‌توجهی‌ نیاموخته باشند! بویژه اگر آن چیز مهارت زندگی باشد که تقریباً عنصر نایابی در جدول تناوبی کتابهای مدارس و دانشگاهها به شمار می‌رود! با این حال، ممنونیم از نظر لطفتان به ما. مهارت زندگی را افراد خودشان با تلاش برای مطالعه و تجربه توامان باید به دست آورند که به نظر می‌رسد شما جزو خوشبخت‌های روزگارید: خودتان به فکر پیشرفت در زندگیتان افتاده‌اید و با مطالعه شخصی سعی در یادگیری نحوۀ ادارۀ زندگی و فراگیری مهارتهای آن دارید. تبریک می‌گوییم؛ به نظر می‌رسد شما از بسیاری دانشکده‌رفته‌ها موفقتر شوید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها