مواد لازم جهت تهیه دسر قهوه: نسکافه 2 قاشق سوپخوری شکر4/3 پیمانه تخم مرغ 3 عدد آب 4/1 پیمانه پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری خامه شیرین شده یک پیمانه طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ را داخل ظرف میریزیم و بعد شکر را اضافه میکنیم ، با همزن برقی خوب هم میزنیم تا حجم تخم مرغ دو برابر شود و به رنگ کرم روشن در بیاد. بعد پودر ژلاتین و آب را با هم مخلوط میکنیم و روی بخار آب قرار میدهیم که پودر ژلاتین کاملا شفاف شود بعد نسکافه را به مواد ژلاتین اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم که بصورت یک ماده غلیظ در بیاد و کمک کم به مواد اضافه میکنیم و همزمان با همزن هم میزنیم. بعد خامه شیرین شده را در ظرف دیگه ای میریزیم و با همزن هم میزنیم تا خامه فرم بگیره ، بعد خامه را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد داخل قالبی که انتخاب کردیم میریزیم البته قالب باید خیس باشد و بعد مواد داخل قالب را بمدت 8 ساعت درون یخچال نگهداری میکنیم و بعد میتوانیم آنرا به سلیقه خودمان تزئین میکنیم.
کد خبر: ۷۳۹۷۸۷
آموزش آشپزی / دسر قهوه

منبع: شبکه استانی کرمانشاه

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها