جام جم سرا: تا آنجا که ممکن است از ساقههای باریک و تازه استفاده کنید.
طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید و با سینه مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده مخلوط کنید (میتوانید همه مواد را در غذاساز بریزید تا بهتر خرد شوند).
نمک و ادویه و زعفران را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
مقداری از مواد را مثل کباب سیخ دور ساقههای کرفس قرار دهید و آنها را در مقداری روغن سرخ کنید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد