در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
***
عجیبترین عملیات نجات: بچهگربهای در دیهوک طبس که در لوله فاضلاب گیر افتاده بود، با تلاش یک خانواده دوستدار حیوانات، نجات یافت. یکی از شهروندان دیهوکی هنگام خروج از خانه متوجه صدای گربه از داخل لوله فاضلاب شد و برای نجاتش با آتشنشانی تماس گرفت. نیروهای ایستگاه آتشنشانی دیهوک پس از حضور در محل، پس از نیم ساعت تلاش، گربه را از داخل لوله شش متری فاضلاب نجات دادند.
***
جدیدترین شگرد سرقت: فردی که با تعبیه مخزنی اضافی در یک دستگاه کمباین، محصولات کشاورزی را حین برداشت سرقت میکرد، از سوی مأموران انتظامی شهرستان خمین در استان مرکزی دستگیر شد.
***
بدشانسترین سارق: مردی که قصد داشت با استفاده از سلاح قلابی به یک مغازه دستبرد بزند از سوی پلیس تهران دستگیر شد. این سارق بدشانس بعد از شناسایی مغازهای که فقط یک فروشنده زن در آن حضور داشت در فرصتی مناسب داخل رفت. اتفاقا زن جوان از دیدن سلاح خیلی ترسید، اما مشکل آنجا بود که آن روز فروش نکرده و دخلش خالی بود، به این ترتیب سارق ناکام ماند و در ادامه از سوی پلیس دستگیر شد.
***
هنرمندانهترین قاچاق: کارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالاو ارز پلیس آگاهی اصفهان در بازرسی از یک انبار تخلیه کالا موفق به کشف محموله گیتار قاچاق به ارزش 450 میلیون ریال شدند.
***
قدبلندترین گاو: قدبلندترین گاو جهان با نام «بلاسوم» با قد یک متر و 95 سانتیمتر به کتاب رکوردهای جهانی «گینس» راه یافت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: