
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
طرز تهیه: برای تهیه سرکه سالم و طبیعی میتوانید از انگورهای حبه شده موجود در میوهفروشیها استفاده کرده تا هم مقرون به صرفه باشد و هم کاملا سرکه سالمی تهیه کنید. ابتدا انگورهای دانه شده را بشویید و در سبد ریخته تا آب آنها صاف شود. بگذارید انگورها خشک شود و سپس آنها را در ظرف مخصوص تهیه سرکه بریزید و چنگ بزنید که کاملا انگورها له شده و در آب انگور غوطهور شود. در این مرحله برای هر چهار کیلو انگور لهشده نصف لیوان سرکه روی آن ریخته و دقت کنید که ظرف حتما سر خالی باشد چون اگر از سه تا چهار روز که بماند حجم آن زیاد میشود و سرریز میکند. در ظرف را محکم ببندید و آن را در جای گرم و تاریک بگذارید یا روی آن را بپوشانید که نور نبیند و بعد از چهار تا پنج ماه آن را صاف کنید و در شیشه بریزید و بگذارید کاملا ترش شود و از طعم و مزه متفاوت آن بهره ببرید.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم: