تهدید داعش علیه توییتر

داعش تهدید کرد، کارمندان توییتر را که مسئول بستن حساب‌های کاربری این گروه تروریستی هستند، ترور می‌کند. این گروه تروریستی هشدار داد جنگی را علیه کسانی که مسئول سرکوب آنلاین حساب‌های کاربری این گروه هستند، آغاز خواهد کرد.
کد خبر: ۷۱۵۷۸۵

به گزارش ایسنا وبه نقل از شبکه خبری راشاتودی، در پی کشته‌شدن دو خبرنگار آمریکایی به دست داعش، توییتر تمامی حساب‌های کاربری این گروه را مسدود کرده و این اقدام شامل پاک کردن تمام پست‌های تبلیغاتی و مخدوش‌کردن ویدئوهای اعدام و سر بریدن منتشر شده از سوی این گروه تروریستی می‌شود.

در یکی از پست‌های متعلق به اعضای داعش آمده است: زمان پاسخ و واکنش به آنهایی فرارسیده که حساب‌های ما را مسدود کرده‌اند. ما آنها را ترور می‌کنیم. توییتر باید بداند که اگر ما را در دنیای مجازی متوقف کند، ما به جنگ در جهان واقعی با آنها می‌پردازیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها