سرهنگ محمد بوستانی جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان مشهد گفت: در پی تماس شهروندان با فوریت های پلیسی 110 و اعلام نارضایتی از اوباشگری چند فرد شرور در محدوده بلوار 22 بهمن که با عربده کشی و تهدید قمه، شوکر، چماق و شمشیر امنیت مردم را خدشه دار کرده بودند تحقیقات پلیسی در این خصوص آغاز شد.
وی افزود: تیم های آگاهی کلانتری مصلا با اقدامات گسترده اطلاعاتی وارد عمل شدند و 4 فرد شرور را در منزلی واقع در خیابان شهید علیمردانی که پاتوق آنها شده بود، دستگیر کردند.
سرهنگ بوستانی گفت: تحقیقات از متهمان آغاز و در بازرسی از محل یک قبضه کارد کمری، یک رشته زنجیر و یک قبضه اسلحه شکاری کشف شد.(باشگاه خبرنگاران)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
امیدواریم قوه قضاییه برخورد جدی و قاطع با این اراذل و اوباش انجام دهند
حیف اكسیژن كه مصرف چنین ... می شود كه جز دردسر برای جامعه و مردم چیزی دیگری ندارند
بیكاری رابطه مستقیم دارد با فقر كه در پی آن مواجه میشی با عربده كشی،چاقو و قمه كشی،دزدی و انواع جرم هایی كه به ذهنتو می رسه.