عادات غذایی، ارثی است

هرچند ضرر چربی، قند و نمک در فست‌فودها برای سلامت بدن موضوع جدیدی نیست، اما نکته تازه امکان انتقال تاثیر سوء این مواد بر میکروب‌های معده و DNA یعنی مولکول‌های وراثتی از والدین به فرزندان است.
کد خبر: ۶۹۳۲۲۲

به گزارش ایسنا، در بررسی جدیدی، متخصصان تغذیه و سلامت بر تاثیر چشمگیر مصرف مواد غذایی کم‌ارزش بر میکروب‌های معده و DNA تاکید و خاطرنشان کرده‌اند که عادات غذایی از والدین به کودکان منتقل می‌شود و برای فرزندان پیامد بیماری‌زایی دارد. مصرف فست فودها احتمال ابتلا به التهاب،‌ عفونت،‌ سرطان و بیماری‌های آلرژیک و خودالتهابی را افزایش می‌دهد. زمانی که فرد مقدار زیادی مواد خوراکی ناسالم مصرف می‌کند این نوع رژیم غذایی حتی بر ساختار مولکول‌های وراثتی DNA و میکروب‌های معده نیز تاثیر سوء می‌گذارد. در حقیقت تغذیه نادرست و سبک زندگی ناسالم، تعادل باکتری‌های معده را بر هم می‌زند و علیه سیستم ایمنی فعالیت می‌کند.

نتایج مطالعات پیشین پژوهشگران نیز حاکی از آن است که نوع رژیم غذایی مادر بر DNA کودک تاثیر می‌گذارد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها