عادات غذایی، ارثی است

هرچند ضرر چربی، قند و نمک در فست‌فودها برای سلامت بدن موضوع جدیدی نیست، اما نکته تازه امکان انتقال تاثیر سوء این مواد بر میکروب‌های معده و DNA یعنی مولکول‌های وراثتی از والدین به فرزندان است.
کد خبر: ۶۹۳۲۲۲

به گزارش ایسنا، در بررسی جدیدی، متخصصان تغذیه و سلامت بر تاثیر چشمگیر مصرف مواد غذایی کم‌ارزش بر میکروب‌های معده و DNA تاکید و خاطرنشان کرده‌اند که عادات غذایی از والدین به کودکان منتقل می‌شود و برای فرزندان پیامد بیماری‌زایی دارد. مصرف فست فودها احتمال ابتلا به التهاب،‌ عفونت،‌ سرطان و بیماری‌های آلرژیک و خودالتهابی را افزایش می‌دهد. زمانی که فرد مقدار زیادی مواد خوراکی ناسالم مصرف می‌کند این نوع رژیم غذایی حتی بر ساختار مولکول‌های وراثتی DNA و میکروب‌های معده نیز تاثیر سوء می‌گذارد. در حقیقت تغذیه نادرست و سبک زندگی ناسالم، تعادل باکتری‌های معده را بر هم می‌زند و علیه سیستم ایمنی فعالیت می‌کند.

نتایج مطالعات پیشین پژوهشگران نیز حاکی از آن است که نوع رژیم غذایی مادر بر DNA کودک تاثیر می‌گذارد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها