17 گردشگر هنگام صعود به ارتفاعات دماوند ناپدید شده بودند

نجات گردشگران آلمانی پس از 8 ساعت جستجو + عکس

نجات 20 کوهنورد گمشده در ارتفاعات گرین نهاوند

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان نهاوند گفت: پس از گذشت هشت ساعت عملیات جستجو در ارتفاعات کوهستانی گرین نهاوند 20 کوهنورد گمشده محلی توسط گروه امداد و نجات کوهستان نهاوند شناسایی و نجات یافتند.
کد خبر: ۶۸۷۱۶۹
نجات 20 کوهنورد گمشده در ارتفاعات گرین نهاوند

محمد تقی شهبازی بعدازظهر یک شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این گروه کوهنوردان محلی شهرستان نهاوند متشکل از 12 مرد و زن بودند که به علت آشنا نبودن به کوهستان و نبود راهنما در هنگام برگشت موقعیت و مسیر خود را گم کردند و بیش از هشت ساعت در بلاتکلیفی بودند.

شهبازی گفت: این کوهنوردان در منطقه صخره ای کوه چهل نابالغان گرین که محلی بسیار سخت و بد مسیر است گم شده بودند که یک نفر از خانم ها نیز از محل مچ پا دچار مصدومیت می شود که پس از شناسایی و نجات با آمبولانس به بیمارستان علیمرادیان نهاوند منتقل شد.

وی افزود: با گم شدن اعضا این گروه کوهنوردی یکی از اعضای این گروه با هلال احمر تماس می گیرد که بلافاصله تیم امداد و نجات کوهستان جمعیت هلال احمر نهاوند به همراه تجهیزات کامل شامل آمبولانس، مواد غذایی و دارو عازم منطقه شده و در مدت هشت ساعت آنها را پیدا می کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان نهاوند عنوان کرد: با توجه به اضطراری بودن این حادثه با تیم های امداد ونجات کوهستان همدان و استان لرستان هماهنگی به عمل آمد و آنها نیز در آماده باش کامل بودند تا در صورت نیاز، اقدام به کمک رسانی کنند.

محمد تقی شهبازی گفت: از افرادی که آشنایی با منطقه و ارتفاعات کوهستانی ندارند درخواست می شود برای عزیمت به کوه با افراد وارد و راهنما به این ورزش تفریحی بپردازند و شماره های ضروری پلیس، هلال احمرو اورژانس را همراه خود داشته باشند. (مهر)

newsQrCode
برچسب ها: کوهنوردی همدان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها