در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید دریافتند که مصرف این نوع نان در افزایش باکتریهای مفید روده موثر است. در واقع، کربوهیدراتهای موجود در نان سفید به افزایش گروهی از باکتریهای مفید در رودهها کمک میکنند. این نوع از باکتریها برای کاهش احتمال ابتلا به بیماریهایی همچون آنفلوآنزا، اسهال و دیگر مشکلات مرتبط حائز اهمیت است و زمانی که میزان کافی از این باکتریها در روده وجود ندارد، فرد بیشتر مستعد ابتلا به بیماریها خواهد بود. بررسی محققان نشان داده است که مصرف نان سفید به طور مستقیم با افزایش باکتری خوب روده ارتباط دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: