حادثه در جهان

مرگ 8 کارگر زن فیلیپینی در آتش

بر اثر آتش سوزی در انباری در شهر «پاسای» فیلیپین هشت کارگر زن جان باختند.در این آتش سوزی که در ساعات اولیه صبح دیروز به وقت محلی در شهر «پاسای» در منطقه فقیرنشین متروی «مانیل» رخ داد، هشت کارگر زن به علت خفگی ناشی از دود آتش جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۶۷۸۹۷۱

کارشناسان اداره آتش‌نشانی اعلام کردند این هشت زن در اتاقی که در آن قفل شده، محبوس بوده‌اند که آتش‌سوزی شروع شده است.بنا بر اعلام کارشناسان آتش‌نشانی، همچنین 9 کارگر دیگر توانسته‌اند از شکاف باریکی که در اتاق وجود داشت، گریخته و با پریدن از روی نرده‌ها خود را نجات دهند.صاحب متواری این انبار که به کارگران خود تنها سه بار در سال اجازه خروج از اتاق‌هایشان را می‌داده تحت‌تعقیب ماموران پلیس قرار دارد./ ایسنا

4 زخمی و یک مفقود در انفجار نفتکش‌

بر اثر انفجار یک نفتکش در سواحل ژاپن، ناخدای این نفتکش ناپدید شد و چهار خدمه آن دچار سوختگی شدند.

این نفتکش 998 تنی، محموله نفت خام خود را هفته گذشته در سواحل «هیوگو» در 450 کیلومتری غرب «توکیو» تخلیه کرده و هنگام انفجار خالی بود.

آکی هیرو کومورا، از مسئولان شرکت کشتیرانی سیوهو و مالک نفتکش «شوکو ــ مارو» درباره این حادثه گفت: از مجموع هشت خدمه این کشتی که همگی ژاپنی هستند، هفت نفر از آنها زنده‌اند.کومورا گفت: به نظر می‌رسد یکی از کارگران کشتی با بی‌احتیاطی هنگام پولیش‌کاری، باعث شده باقیمانده نفت تانکرها آتش بگیرد و منفجر شود.

از سرنوشت یکی از خدمه‌های کشتی که به نظر می‌رسد ملوان آن باشد، خبری در دست نیست.بنابر اعلام کارشناسان، از مجموع هفت آسیب دیده این حادثه چهار نفر به دلیل سوختگی شدید به بیمارستان منتقل و سه نفر دیگر سرپایی درمان شدند./ ایسنا

حبس ابد برای پدر آمریکایی

مرد آمریکایی که دخترش را به رودخانه انداخته بود، به حبس ابد محکوم شد.دادگاه ایالتی نیوجرسی آمریکا روز گذشته مردی را که ماه مارس امسال دختر خردسالش را به بهانه رهایی از تربیت غلط مادر به رودخانه انداخته بود، به حبس ابد محکوم کرد.آرتور مورگان که اوایل ماه مارس امسال دختر دو ساله خود را با پرتاب به رودخانه‌ای در ایالت نیوجرسی کشته بود، با ادعای بی‌گناه خواندن خود در دادگاه، گفت هنگام انجام این کار در اثر خستگی و بی‌خوابی قادر به کنترل خود نبوده است.وی تصریح کرد که با این کار قصد داشت دختر خردسالش را از شر تربیت غلط مادرش نجات دهد. به همین دلیل، سرنوشت او را به خدا واگذار کرده است.

این مرد بیست و نه ساله بی‌خانمان، همسر سابق خود را متهم کرده است که کودک خردسالش را با خود به دیدن فیلم‌های بی‌ارزش و منحرف‌کننده می‌برد و او به همین دلیل تصمیم گرفت دخترش را به رودخانه بیندازد./ ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها