مواد لازم:جوانه گندم و جوانه ماش: از هر کدام یک بسته، جوانه شبدر: نصف لیوان، کاهوی خرد شده: دو لیوان، گوجه‌فرنگی خرد شده: دو عدد، کنجد: دو قاشق غذا‌خوری ، مغز تخم آفتابگردان: دو قاشق غذا‌خوری ، ذرت: یک فنجان ، روغن زیتون: سه قاشق غذا‌خوری، آبلیمو یا سرکه: سه قاشق غذا‌خوری ، فلفل دلمه خرد شده: نصف لیوان ، سویا سس: یک قاشق سوپ‌خوری، سس خردل: یک قاشق سوپ‌خوری
کد خبر: ۶۶۸۰۲۹

طرز تهیه:جوانه‌ها را با فلفل دلمه خرد شده وکاهو و ذرت با هم مخلوط و نیمی از مغز تخمه آفتابگردان و کنجد به مواد سالاد اضافه کنید. روغن زیتون را با سویا سس و سرکه و سس خردل مخلوط کنید و روی مواد بریزید و به هم بزنید. سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با برش‌های گوجه فیله شده و بقیه کنجد و مغز تخمه آفتابگردان و در صورت دلخواه کمی سس مایونز تزئین کنید.

لازم به تذکر است ​ اگر سس این سالاد را زود بزنید و نگهداری کنید، سالاد آب می‌اندازد وشکل ظاهری آنها تغییر می‌کند. حتما سس را چند دقیقه قبل از مصرف اضافه کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها