در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه:جوانهها را با فلفل دلمه خرد شده وکاهو و ذرت با هم مخلوط و نیمی از مغز تخمه آفتابگردان و کنجد به مواد سالاد اضافه کنید. روغن زیتون را با سویا سس و سرکه و سس خردل مخلوط کنید و روی مواد بریزید و به هم بزنید. سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با برشهای گوجه فیله شده و بقیه کنجد و مغز تخمه آفتابگردان و در صورت دلخواه کمی سس مایونز تزئین کنید.
لازم به تذکر است اگر سس این سالاد را زود بزنید و نگهداری کنید، سالاد آب میاندازد وشکل ظاهری آنها تغییر میکند. حتما سس را چند دقیقه قبل از مصرف اضافه کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد