در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه:جوانهها را با فلفل دلمه خرد شده وکاهو و ذرت با هم مخلوط و نیمی از مغز تخمه آفتابگردان و کنجد به مواد سالاد اضافه کنید. روغن زیتون را با سویا سس و سرکه و سس خردل مخلوط کنید و روی مواد بریزید و به هم بزنید. سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با برشهای گوجه فیله شده و بقیه کنجد و مغز تخمه آفتابگردان و در صورت دلخواه کمی سس مایونز تزئین کنید.
لازم به تذکر است اگر سس این سالاد را زود بزنید و نگهداری کنید، سالاد آب میاندازد وشکل ظاهری آنها تغییر میکند. حتما سس را چند دقیقه قبل از مصرف اضافه کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم