jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۶۶۱۸۴۲   ۲۳ فروردين ۱۳۹۳  |  ۱۱:۰۴

هنوز هم افراد بسیاری هستند که غذاهای خود را در ظروف مسی تهیه یا سرو می‌کنند اما تحقیقات نشان داده دریافت بیش از حد مس برای سلامتی مضر است و احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

جام جم سرا: بدن، مقادیر مورد نیاز خود به مس را از مواد غذایی به دست می آورد اما علاوه بر این دریافت مس در نتیجه پخت و پز و تهیه غذا در ظروف مسی نیز رخ می دهد.
سایت دیلی میل گزارش داده تحقیقات قبلی نشان داده است که مس در آب آشامیدنی هم وجود دارد و مصرف غذای روزانه هم مس مورد نیاز بدن ما را تامین می کند اما باید بدانید که وجود بیش ازحد مس در بدن باعث ایجاد بیماری های خطرناکی مثل انواع سرطان ها می شود چون افزایش مولکولهای مس در خون باعث می شودکه سلول های سرطانی بیشتر تنفس کنند و رشد بیشتری کنند. این نشان دهنده آن است که مس عامل بسیار مهمی در ابتلا به سرطان در انسان است.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شیرزاد
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۳
مس سفید شده با قلع خیلی هم مفید است . چرا هرچیزی كه غربی ها میگویند را تبلیغ می كنید؟
۰
۰

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها