ناصر گیتی‌جاه درگذشت

ناصر گیتی‌جاه بازیگر سینما‌، تئاتر و تلویزیون درگذشت.
کد خبر: ۶۶۱۲۰۵

به گزارش ایسنا، این بازیگر که از جشنواره سی‌ام فیلم فجر برای فیلم «خوابم میاد» رضا عطاران(بازیگر نقش پدر رضا عطاران) موفق به دریافت دیپلم افتخار شد، روز گذشته در هفتادونه سالگی درگذشت.

همسر ناصر گیتی‌جاه به ایسنا گفت: ساعت 9 و 30 دقیقه شب هجدهم فروردین ایشان را به دلیل درد شدیدی که در سینه‌شان داشتند به بیمارستان دی منتقل کردیم که در ساعت 12 به دلیل سکته قلبی از دنیا رفتند. به گفته او هنوز زمان مراسم خاکسپاری این هنرمند مشخص نیست.

گیتی‌جاه دارای مدرک آموزش بازیگری‌ زیرنظر رفیع حالتی‌، مهدی نامدار‌ و اسماعیل مرتاش بود و سال 1337 با فعالیت در «جامعه باربد» و تلویزیون خصوصی و اجرای نمایش زنده، کار هنری‌اش را آغاز کرد.

او با فیلم «پستچی» به کارگردانی رفیع حالتی در سال 1340 وارد سینما شد و از فیلم‌های این بازیگر می‌توان به «پنجمین سوار سرنوشت»، «راه دوم»، «خط پایان»، «تنوره دیو»، «یوزپلنگ»، «مدرک‌ جرم»، «مکافات»، «خواستگاری»، «پنجاه و سه نفر»، «قافله» و «خوابم میاد» اشاره کرد.

«سه یار دبستانی»، «گدایان خوشبخت»، «خسرو و شیرین»، «ملوانان»، «حاکم یک روزه»، «بیژن و منیژه» و «رستم و سهراب» از نمایش‌های گیتی‌جاه هستند.

از سریال‌هایی که این بازیگر در آنها به ایفای نقش پرداخته است، می‌توان به «خانه به دوش»، «خاله سارا»، «مش خیرالله و صندوقچه اسرار»، «نیمه پنهان ماه»، «همسایه‌ها»، «خداحافظ بچه» و «پهلوانان نمی‌میرند» اشاره کرد که سریال آخر هم‌اکنون از شبکه «آی‌فیلم» در حال پخش است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها