طرز تهیه:
1 . برای تهیه پای گوشت بره، ابتدا در یک تابه بر روی حرارت، روغن زیتون را بریزید و بگذارید تا داغ شود.
2 . گوشت بره را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت متوسط گوشت بپزد.
3 . گوشت را از قابلمه به داخل کاسه ای منقل کنید. 2 قاشق از آب گوشت را در قابلمه نگه دارید.
4 . سیر و زنجبیل را با آب گوشت 30 ثانیه تفت دهید.
5 . گشنیز، زردچوبه و زیره را اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با مواد خوب بپزد. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
6 . خمیر پبتا را درست کنید. آن را به دو قسمت تقسیم کنید. (می توانید تکه های کوچکتری از خمیر بردارید و پای گوشت را بصورت کوچکتری درست کنید.)
7 . یک قسمت آن را با استفاده از یک وردنه روی یک سطح صاف پهن کنید.
8 . با یک قاشق، از گوشت بردارید و بر روی خمیر بریزید.
9 . تکه دیگر خمیر را نیز پهن کنید و بر روی مواد قرار دهید و سعی کنید با انگشت خود دو طرف خمیر را به هم بچسبانید.
10 . فر را روی دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
11 . پای گوشت آماده شده را درون دستمال آشپزخانه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در یک محل گرم قرار دهید تا پف کند.
12 . پای گوشت بره را در فر به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که خمیر طلایی رنگ شود.
13 . پای گوشت را از فر خارج نموده و در صورت دلخواه آن را برش دهید و سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان