
شهرام امیری با بیان این که این گیاه جایگاه خاصی در تجارت جهانی داشته و همچنین آویشن در انواع غذاها استفاده میشود و به عنوان ترکیبات معطر در اکثر فرآوردههای غذایی مهم نظیر نوشیدنیها و دسرهای لبنیاتی استفاده میشود،افزود: آویشن یکی از گیاهان تیره نعناعیان است که به صورت بوتههای پرپشت در دامنههای خشک و بین تختهسنگهای نواحی مختلف مدیترانه میروید.به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: روغن آویشن به عنوان مادهای معطر، ضداسپاسم و ضدنفخ در قطرههای ضد سرفه و مرهمهای رقیق استفاده میشود، از «تیمول» موجود در روغن آویشن نیز استفادههای مشابهی میشود، علاوه بر این از تیمول در ترکیبات ضدقارچی، برای آلودگیهای قارچی پوست و فرمولاسیونهای دندانی استفاده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد