بازداشت 43 نفر در نیجریه

جام جم آنلاین: پس از دو روز درگیری بین فرقه های مسلمان در نیجریه, پلیس این کشور 43 نفر را بازداشت کرد. در این درگیری ها دو نفر کشته و عده زیادی مجروح شدند.
کد خبر: ۶۵۴۵۴
به گزارش بی بی سی مسلمانان شیعه و سنی در شهر سوکوتو از آغاز سال جاری بر سر استفاده از دو مسجد اصلی شهر اختلاف داشته اند. شهر مسلمان نشین سوکوتو مرکز سلطان سوکوتو است.
او پیشوای روحانی همه مسلمانان نیجریه است که نیمی از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند. درگیری از ظهر جمعه شروع شد که نمازگزاران برای نماز در مساجد اجتماع کردند.
به گفته شاهدان گروهی جوان با چماق و سنگ و شمشیر سعی کردند مانع از ورود شیعیان شوند. اوضاع به سرعت متشنج و دو نفر کشته شدند. یک مدرسه ابتدایی شیعیان را نیز آتش زدند.
پلیس اعلام کرد پس از ناآرامی های شنبه و غارت تعدادی مغازه, اوضاع آرام شده است. اهل تسنن که می خواهند شیعیان از این شهر بروند, سومین بار است که با شیعیان شهر درگیر می شوند. در فوریه در درگیری بین آنان سه نفر کشته و در آوریل 21 نفر دستگیر شدند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها