فردا؛ آغاز جشن نیکوکاری

سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: جشن نیکوکاری امسال در روزهای چهاردهم، پانزدهم و شانزدهم اسفند برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۶۵۲۳۳۴

به گزارش جام‌جم، روز گذشته حسین انواری در نشستی خبری که به مناسبت سالروز تاسیس کمیته امداد امامخمینی(ره) برگزار شد، افزود: بهتر است مردم کمک‌های خود را به شکل نقدی پرداخت کنند، زیرا توزیع کالا در بین نیازمندان زمانبر است.وی اظهار کرد: کمک‌های جمع‌آوری شده در مدارس از سوی آموزش و پرورش توزیع خواهد شد.

انواری با بیان این‌که امسال تاکنون 1200 میلیارد تومان کمک مردمی جمع‌آوری شده، ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم بعد از برگزاری جشن نیکوکاری کمک‌های مردمی به 1500میلیارد تومان برسد.به گفته وی، امسال 120 هزار خانواده با استفاده از وام‌های خوداشتغالی خودکفا شده‌اند و قرار است تا پایان سال از زیر چتر حمایتی کمیته امداد خارج شوند.

انواری با اشاره به این‌که عیدی مددجویان تحت پوشش این سازمان تا پایان سال پرداخت خواهد شد، عنوان کرد: عیدی مددجویان معادل یک ماه کمک‌معیشت آنهاست. وی درباره جمع‌آوری زکات نیز بیان کرد: در همه روستاها و شهرهای سراسر کشور پایگاه‌های جمع‌آوری زکات مستقر شده و امسال 150میلیارد تومان از این محل جمع‌آوری شده که نسبت به سال‌گذشته رشد 20 تا 30درصدی داشته است.انواری با اشاره به این‌که اگر بتوانیم زکات واجب و مستمری را ساماندهی کنیم، اعتباری معادل 20 هزار میلیارد تومان جمع‌آوری می‌شود، تصریح کرد: به این شکل که سالانه 9000 میلیارد تومان از زکات واجب و بقیه نیز از زکات مستحبی جمع‌آوری خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها