حاشیه خبر

سبیل هیتلری برای مرکل

سیاستمداران وقتی در حال مذاکره یا صحبت هستند، همیشه باید مراقب این باشند که سوژه عکاسان خبری نشوند. شاید فقط یک عکس ساده بتواند جنجال‌های فراوانی به پا کند. این عکس‌ها با دست به دست شدن در فضای مجازی می‌تواند شکل و بوی دیگری به خود بگیرد. تازه‌ترین قربانی این دست عکس‌ها، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان است که به اراضی اشغالی سفر کرده و با مقامات تل‌آویو دیدار داشته است.
کد خبر: ۶۵۰۳۹۱

در جریان کنفرانس خبری مرکل و بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، صحنه‌ای پیش آمد که عکاس روزنامه اورشلیم‌پست آن را شکار کرد. آن‌طور که منابع خبری همچون ایسنا گزارش داده‌اند، در یک صحنه نتانیاهو سمتی را به مرکل نشان می‌دهد. در همین لحظه سایه انگشت سبابه نتانیاهو روی صورت مرکل می‌افتد و شکل یک سبیل هیتلری روی صورت صدراعظم آلمان نقش می‌بندد. این عکس بسرعت همچون ویروسی در شبکه‌های اجتماعی منتشر و باعث شد روزنامه‌نگاران آن را مورد تمسخر قرار دهند.

البته این دیدار و سفر مرکل به اراضی اشغالی چندان به مذاق صهیونیست‌ها خوش نیامد. در واقع مرکل با اظهارات خود کام اسرائیلی‌ها را حسابی تلخ کرد. او در ابتدای کنفرانس خبری‌اش از ساخت و سازها و شهرک‌سازی‌های اسرائیل انتقاد کرد و مخالفت صریح برلین با آن را نیز ابراز داشت. اسرائیلی‌ها وقتی دیدند صدراعظم آلمان در این زمینه چندان با سیاست‌هایشان همگام نیست، موضوع هسته‌ای ایران را وسط کشیدند تا برای ادعاهای واهی خود، یک حامی پیدا کنند، اما مرکل اینجا نیز برخلاف خواسته اسرائیلی‌ها عمل و از مذاکرات 1 + 5 با ایران حمایت کرد. مرکل در کنفرانس خبری مشترک با نتانیاهو در واکنش به اظهارات وی که موافقت با غنی‌سازی در ایران را یک اشتباه دانست، نسبت به آینده این مذاکرات ابراز خوشبینی کرد و گفت تصور می‌کند که می‌توان به موفقیت رسید.

حسین خلیلی / گروه بین‌الملل

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها