رد پیشنهاد وحشتناک

جام جم آنلاین: زنی هندی که حیثیتش لکه دار شده پیشنهاد ازدواج عامل این کار را رد کرد و آن را وحشتناک دانست.
کد خبر: ۶۴۵۸۷

به گزارش بی بی سی ، دادگاه از این زن خواسته بود جواب دهد آیا پیشنهاد طرف را می پذیرد.
به دنبال رد پیشنهاد ، دادگاه وی را به حبس ابد محکوم کرد.
گروه های مدافع حقوق زنان در هند ضمن ابراز انزجار از طرح این پیشنهاداز اقدام دادگاه برای پذیرش آن انتقاد کردند.
دادگاه ماه پیش عامل جنایت را محکوم کرده بود.قربانی پرستار 22 ساله ای در یک بیمارستان بود که در سپتامبر 2003 در محل کارش قربانی یکی از همکاران نابکار خود شد.
روز سه شنبه دقایقی قبل از صدور حکم متهم به قربانی پیشنهاد ازدواج داد.قاضی صدور حکم را تا چهارشنبه به تعویق انداخت تا از نظر قربانی مطلع شود.
وی به خبرنگاران گفت: من با او ازدواج نخواهم کرد. این پیشنهاد وحشتناک و نفرت انگیز است.او باید به اشد مجازات برسد.او باید به دار آویخته شود تا چنین بلای وحشتناکی درمورد هیچ دختر دیگری تکرار نشود.
برینداکارات ، دبیر کل انجمن زنان دموکراتیک هند گفت تقاضای متهم و اقدام دادگاه اقداماتی نادرست و برای قربانی تحقیرآمیز است و می تواند سابقه ای خطرناک به جا بگذارد.چشمان و صورت زن صدمات شدیدی وارد شده است و تا کنون چهار بار تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
دهلی شاهد بیش از 300 مورد تجاوز در سال 2004 بود اما گروهای طرفدار زنان می گویند عده قربانیان خیلی بیشتر است چون آنان از ترس آبروی خود شکایت نمی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها