حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش پلیس آگاهی تهران، ساعت 16 و 30 دقیقه بیست و چهارم دی امسال با اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر دستگیری یک سارق از سوی شهروندان، ماموران کلانتری 156 افسریه به خیابان 15 متری دوم مراجعه کردند. با حضور ماموران در محل، یکی از کسبه به ماموران گفت، سارق مغازهاش را با کمک مردم دستگیر کرده است.به این ترتیب پروندهای تشکیل و به دستور شعبه دوازدهم دادیاری دادسرای ناحیه 14 به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.
مالباخته پس از حضور در پایگاه ششم پلیس آگاهی، درباره سرقت از بنگاه املاک خود به کارآگاهان گفت: چند روز پیش هنگام ظهر در مغازه را بسته و به خانه رفتم و وقتی بازگشتم، متوجه شدم قفل در شیشهای مغازه تخریب و سیستم رایانه داخل مغازه همراه مقداری پول از کشوی میز، سرقت شده است.
مالباخته افزود: با بررسی تصاویر دوربین مداربسته مغازه، متوجه شدم چند دقیقه پس از خروج من، فردی با تخریب قفل وارد مغازه شده و سرقت کرده است تا اینکه بیست و چهارم دی همان شخص را اتفاقی نزدیک مغازه دیدم و با کمک مردم، او را دستگیر کرده و پلیس را در جریان قرار دادم.
با انتقال متهم به پلیس آگاهی و شروع تحقیقات، متهم دستگیر شده به نام مهدی که منکر هرگونه ارتکاب سرقت بود، با مشاهده تصویر صحنه سرقت، به دزدی از مغازه مالباخته اعتراف کرد.
در ادامه رسیدگی به پرونده، سرقتهای مشابه بررسی و تعداد دیگری از مغازههای بنگاه املاک که از آنها نیز به شیوهای یکسان دزدی شده بود، شناسایی شد.
متهم چهل و دو ساله که یکی از مجرمان سابقهدار در زمینه سرقت، کلاهبرداری و موادمخدر است، گفت: حوالی ظهر وقتی صاحبان مغازهها، فقط درهای شیشهای را بسته و کرکره مغازههایشان را پایین نمیآوردند، قفل درهای شیشهای را تخریب و از محل سرقت میکردم.
مرکز اطلاعرسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ، اعلام کرد: با اعتراف متهم به سرقتهای مشابه در مناطق شرق و جنوبشرق تهران، قرار قانونی از سوی مقام قضایی صادر و متهم به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شده است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....