
جعفر درویش زاده در گفت و گو با جام جم ورزشی گفت: در نشست خصوصی که با رئیس وزارت ورزش و امور جوانان داشتیم در خصوص وضعیت ژیمناستیک و جایگاه آن در ورزش سخن گفتیم.
وی افزود: خوشبختانه جناب وزیر از صفر تا صد خود ورزشی است و این یک فرصت خوب برای ما است، چرا که وی خود استاد کار این حوزه است و صرفا یک استاد در حد دروس تئوری نیست.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک با اشاره به جایگاه این ورزش تصریح کرد: ژیمناستیک بخش عظیمی از مقدمات استعدادیابی را برای سایر فدراسیون ها فراهم می کند.
وی گفت: ژیمناستیک ورزش مادر است و قبل از این که موجودی نونهالان را برای خود نگاه دارد، برای سایر رشته ها تربیت می کند.
وی افزود: باید وزارت ورزش به این رشته توجه ویژه داشته باشد، چرا که برخی فدراسیون ها مانند ما توان ورود به بحث جذب اسپانسر را ندارند و نیاز به بازوی حمایتی وزارت خانه دارند.
فدراسیون ژیمناستیک در سال جاری با توجه به مشکلات مالی از اعزام تیم ملی به مسابقات و اردوهای برون مرزی باز مانده است. این در حالی است که سال آینده بازی های آسیایی اینچوان کره جنوبی در پیش است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد