وزیر ورزش و جوانان:

تجهیز ورزشگاه ها به VIR/ نساجی حمایت می شود

وزیر ورزش و جوانان گفت: با حمایت دولت و اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومانی دستگاه های VIR خریداری شد و ورزشگاه های کشور به آن تجهیز می شوند.
کد خبر: ۱۴۶۳۴۱۹

  به گزارش جام جم آنلاین مازندران، کیومرث هاشمی شامگاه چهارشنبه در حاشیه بازدید از سالن ورزشی ماهفروجک ساری با بیان اینکه تیم نساجی یکی از تیم‌های خوب و ریشه دار فوتبال کشور بوده و نیازمند توجه است، افزود: ما کار ما در وزارت ورزش باشگاه داری و تیم داری نیست.

وی با بیان اینکه از تیم‌هایی که پایگاه مردمی دارند حمایت می‌کنیم، گفت: دستگاه VIR با همت دولت خریداری کردیم و ۱۱۰ میلیون تومان اعتبار برای خرید آن گذاشته شد.

وی با بیان اینکه ورزشگاه‌های کشور به وی‌ای آر تجهیز می‌شوند افزود: ورزشگاه شهید وطنی دارای مشکلاتی است و و در سفر اول دولت به مازندران نیز برخی از نواقص این ورزشکار شامل چمن مصنوعی رفع شد.

وزیر ورزش جوانان گفت: از فدراسیون فوتبال نیز خواستیم تا حمایت کند.

وی با تقدیر از مالک تیم نساجی بیان کرد: دولت و مجموعه استان نیز از این تیم حمایت می‌کند و در زمینه تقویت زیرساخت‌های ورزشگاه برنامه‌ریزی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها