سلامتی در راه است

تا 22 اردیبهشت ماه زمان چندانی باقی نیست ، رادیو سلامت که پخش آزمایشی برنامه های خود را از 22 بهمن سال 81تاکنون سپری کرده است در آستانه تولد رسمی است.
کد خبر: ۶۳۹۳۲

معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران با وجود این همه مشکلات تا تلاش مجدانه ای را برای توسعه کمی و کیفی شبکه های رادیویی انجام داد که حاصل این تلاش ایجاد شبکه های موفقی است که هم اینک مخاطبان خاص خود را پیدا کرده اند ، شبکه های ورزش ، قرآن ، فرهنگ ، جوان و... اهداف خود را تعریف کرده اند و راهکارهای مناسب را برای نیل به آن اهداف برگزیده اند، در این میان موضوع سلامتی جسم و روح وجه مشترک همه شبکه ها و یکی از بزرگترین دغدغه های هر انسانی است.
شبکه رادیویی سلامت ، هم مخاطبان تعریف شده ای دارد هم کسانی که علاقه مند به سلامتی هستند ؛ در این طیف بزرگ جای می گیرند.
بررسی های دو سال گذشته نشان داد که میزان استقبال شنوندگان رادیو از موضوعات مرتبط با سلامت بسیار زیاد است و هر شبکه ای که پای به این عرصه نهاد این واقعیت را احساس کرد، بنابراین منطقی است که این نیاز فزاینده را پاسخ دهیم و در عین حال پشتیبان سیاست های نظام اسلامی در بخش سلامت باشیم.
رادیو سلامت تمامی سعی خود را بر این متمرکز ساخته است تا تغییر رفتار ، که نتیجه نهایی تغییر نگرش در افراد و هدف نهایی رسانه ها است جامه عمل بپوشد و این تجربه در طی دو سال برنامه سازی به خوبی نمایان شده است.
ضرورت طرح موضوعات مرتبط با سلامتی بر کسی پوشیده نیست.
در کشور ما سالانه بیش از یک میلیون و 170 هزار تولد رخ می دهد. کشور ما در حوادث جاده ای و تلفات ناشی از آن وضعیت نامطلوبی دارد. کشور ما با مشکلاتی در بخش تغذیه عمومی ، رفتارهای پر خطر ، بیماری های واگیر و غیرواگیر و محیط زیست و امداد و نجات روبه رو است و رسانه در این میان حتی قادر است معجزه کند ، هنگامی که رسانه به خوبی عمل کند ، هنگامی که دستگاه ها ، نهادهای ذی ربط به خوبی فعال شوند هنگامی که عزمی راسخ در همه مسوولان ایجاد شود آن گاه می توان معجزه را شاهد بود.
ما توانستیم در یک مقطع زمانی مشخص پوشش عظیم واکسیناسیون کشوری را ایجاد کنیم و بیماری هایی را از کشورمان ریشه کن سازیم ، ما توانستیم در مردم باوری ایجاد کنیم که رفتارهای پرخطر را به سمت رفتارهای کم خطر و بی خطر هدایت کنند و فرزندان این آب و خاک نشان دادند که اگر عزم خود را جزم کنند قادرند در عرصه هایی مانند تولید سلولهای بنیادی ، جهان را به حیرت وادارند.
اینک ما وظیفه داریم برای محو اعتیاد این بلای اجتماعی تلاش کنیم و دشمنان را در اهداف خود ناکام بگذاریم.
ما وظیفه داریم نسل آینده کشور را سالم و شاداب و فعال پرورش دهیم ، ما وظیفه داریم به سلامت دخترانمان توجه کنیم تا مادران نسل فردا سالم و سلامت باقی بمانند و در کنار همه این تلاشها رادیو سلامت همواره مخاطب خود را به قدرت لایزال الهی متوجه می سازد ، او که درد و درمان از اوست ، او که نقطه امید همه ناامیدان است ، او که نامش دوا و ذکرش شفا است و این یاد چه آرامش زیبایی در روح و جسم انسان ایجاد می کند.... 22 اردیبهشت ماه ، رادیو سلامت با 12 ساعت برنامه روزانه از ساعت 6صبح تا 6 بعدازظهر در کنار شما است ، برنامه روز و سلامتی با دعوت از پزشکان متخصص و دارای مدرک فوق تخصص همچنان فعال خواهد ماند و در کنار آن برنامه های کوتاه و مفید علمی و برنامه های جذاب صبحگاهی شروع به کار می کند.
امسال عزم خود را جزم کرده ایم تا در جهت کاهش مصرف سیگار در کشورمان تلاش کنیم و در این راه سخن بسیاری با مخاطبان خود داریم. رادیو سلامت پیک سلامتی و تندرستی است و امیدواریم این نعمت ناشناخته را بیشتر ارج نهیم و قدردانش باشیم.


محمد مهدی لبیبی
مدیر رادیو سلامت


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها