در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
***
مصرف مداوم فستفودها از مهمترین دلایل بروز چاقی و مشکلات قلبی ـ عروقی است! البته این جمله به حدی تکرار شده که کمتر کسی به آن توجه دارد، اما بد نیست بدانید بر اساس پژوهشهای پانزده ساله دانشمندان آمریکایی روی 3000 داوطلب که بیش از دو بار در هفته از غذاهای فستفود استفاده میکردند، ارتباط معنیداری میان ابتلای آنها به چاقی و دیابت و مصرف زیاد این نوع غذاها وجود دارد.
بر اساس نتیجه این مطالعه افرادی که بیش از دو بار در هفته به رستورانهای فستفود میروند نسبت به کسانی که کمتر از یک بار در هفته غذای آماده مصرف میکنند 5/4 تا 9 کیلوگرم اضافه وزن دارند و 50 درصد بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار میگیرند؛ موضوعی که سلامت آنها را به خطر میاندازد و به کاهش طول عمرشان منجر خواهد شد.
در عین حال، به گفته متخصصان مصرف یک همبرگر، یک ظرف سیبزمینی سرخکرده و یک لیوان نوشابه تا دو برابر نیاز روزانه شما به کالری را در یک وعده غذایی تامین میکند و این پرخوری نتیجهای جز چاقی و عواقب ناشی از آن ندارد.
از طرفی معمولا برای سرخ کردن غذاهای فستفودی از روغنهایی با اسیدهای چرب اشباع و ایزومرهای ترانس بالا استفاده میکنند و این چربی همان چربی مضری است که میتواند در دیواره سرخرگها رسوب کند و باعث مسدود شدن آنها و در نتیجه افزایش احتمال سکته قلبی شود.
با این حساب اگر میخواهید جلوی بروز چربی خون، دیابت و مهمتر از همه مرگ زودرس را بگیرید، باید دور غذاهای فستفود و چاقکننده را خط بکشید و تنها گزینه انتخابی شما غذاهای خانگی سالم، کمچرب و کمنمک باشد.
حتی پیشنهاد میشود کمی پول خرج کنید، به یک کتابفروشی بروید، یک کتاب آشپزی رژیمی بخرید و تا جایی که وقتتان اجازه میدهد خودتان سالم آشپزی کنید تا صد ساله شوید!
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
صادق ورمزیار در گفتوگو با جامجم مطرح کرد
روح الامینی در گفتوگوی تفصیلی با «جامجم»:
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد