رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
طرز تهیه: مرغها را بشویید و سپس خشک کنید و در مقداری روغن تفت دهید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. گوجهفرنگیها را رنده و فلفل و نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. وقتیآب آن
بر اثر جوشیدن کم شد تکههای مرغ سرخشده را روی آن بچینید و ذرتها را روی مرغها بپاشید و با حرارت کم به مدت 15دقیقه بپزید. غذای شما آماده شده است و میتوانید آن را در ظرف مناسب بکشید و نوش جان کنید.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: