سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
طرز تهیه: مرغها را بشویید و سپس خشک کنید و در مقداری روغن تفت دهید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. گوجهفرنگیها را رنده و فلفل و نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. وقتیآب آن
بر اثر جوشیدن کم شد تکههای مرغ سرخشده را روی آن بچینید و ذرتها را روی مرغها بپاشید و با حرارت کم به مدت 15دقیقه بپزید. غذای شما آماده شده است و میتوانید آن را در ظرف مناسب بکشید و نوش جان کنید.
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد