
طرز تهیه: مرغها را بشویید و سپس خشک کنید و در مقداری روغن تفت دهید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. گوجهفرنگیها را رنده و فلفل و نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. وقتیآب آن
بر اثر جوشیدن کم شد تکههای مرغ سرخشده را روی آن بچینید و ذرتها را روی مرغها بپاشید و با حرارت کم به مدت 15دقیقه بپزید. غذای شما آماده شده است و میتوانید آن را در ظرف مناسب بکشید و نوش جان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: