جام جم آنلاین: پلیس بغداد اعلام کرد روز دوشنبه 28 مارس در یک حمله انتحاری و 2 حمله دیگر علیه نیروهای پلیس 8 نفر کشته و تعدادی مجروح شدند.
کد خبر: ۶۱۷۸۰
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، پلیس بغداد گفت مردان مسلح به خودروی سرهنگ عبدالکریم فهد عباس هنگامی که عازم محل کارش در محله الدوره در جنوب شرقی بغداد بود حمله کردند.
آنها خودروی حامل این افسر پلیس را به گلوله بسته و در این حمله سرهنگ عبدالکریم و راننده اش به قتل رسیدند.
همچنین در بخش حی العمیل در آنسوی رودخانه دجله در شهر بغداد یک بمب هنگام عبور یک خودروی گشتی پلیس بغداد منفجر شد. در این انفجار یک مامور پلیس کشته و 5 مامور مجروح شدند.
در عین حال در شهر مصیب در 60 کیلومتری جنوب بغداد یک عامل انتحاری سوار بر موتور سیکلت به یک واحد گشتی پلیس که از یک مکان مذهبی مراقبت می کردند حمله کرد.
بر اثر انفجار ناشی از این حمله 2 مامور پلیس و 3 غیر نظامی کشته و دستکم 5 نفر دیگر مجروح شدند.