حملات علیه پلیس بغداد

جام جم آنلاین: پلیس بغداد اعلام کرد روز دوشنبه 28 مارس در یک حمله انتحاری و 2 حمله دیگر علیه نیروهای پلیس 8 نفر کشته و تعدادی مجروح شدند.
کد خبر: ۶۱۷۸۰

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، پلیس بغداد گفت مردان مسلح به خودروی سرهنگ عبدالکریم فهد عباس هنگامی که عازم محل کارش در محله الدوره در جنوب شرقی بغداد بود حمله کردند.
آنها خودروی حامل این افسر پلیس را به گلوله بسته و در این حمله سرهنگ عبدالکریم و راننده اش به قتل رسیدند.

baghdad

همچنین در بخش حی العمیل در آنسوی رودخانه دجله در شهر بغداد یک بمب هنگام عبور یک خودروی گشتی پلیس بغداد منفجر شد. در این انفجار یک مامور پلیس کشته و 5 مامور مجروح شدند.

baghdad

در عین حال در شهر مصیب در 60 کیلومتری جنوب بغداد یک عامل انتحاری سوار بر موتور سیکلت به یک واحد گشتی پلیس که از یک مکان مذهبی مراقبت می کردند حمله کرد.
بر اثر انفجار ناشی از این حمله 2 مامور پلیس و 3 غیر نظامی کشته و دستکم 5 نفر دیگر مجروح شدند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها