مراقب باشید مسموم نشوید

کافی است یک لحظه غفلت کنید. افرادی می کوشند اعتماد شما را جلب کنند و سپس با تعارف تنقلات ، آبمیوه و نوشابه به هدف خود برسند. ممکن است وقتی پس از استفاده از این اقلام تعارفی به خود بیایید که اموال شما به سرقت رفته باشد.
کد خبر: ۶۰۸۳۹

این اظهارات سرهنگ کشفی ، معاون جنایی پلیس آگاهی تهران است که با هشدارهای لازم برای پیشگیری از این نوع سرقت ارائه می شود.
1- از قبول تنقلات ، آبمیوه ، شیرینی و امثالهم از افرادی که آنها را نمی شناسید ، خودداری کنید.
2- رانندگان مسافربر توجه داشته باشند که برخی از مسافران با جلب اعتماد ، آبمیوه مسموم تعارف می کنند و پس از آن که آبمیوه را نوشیدید و بیهوش شدید ، خودروی شما را سرقت خواهند کرد.
3- تجارب موجود نشان می دهد ، سارقانی که با روش مسموم کردن مردم سرقت می کنند ، بیشتر مسافران شهرستانی را طعمه قرار می دهند.هنگام حضور در پایانه های مسافربری مراقب باشید و از کسانی که با شما ارتباط برقرار کرده اند ، هیچ نوع آشامیدنی قبول نکنید.
4- بعضا مشاهده می شود ، افراد شهرستانی پس از رسیدن به تهران در بوستان ها به استراحت می پردازند و در این محل با موادغذایی بیهوش می شوند و اموالشان به سرقت می رود. برای استراحت ، محلهای مطمئنی را انتخاب کنید.
5- برخی از سارقان در پایانه ها در کنار مسافران نشسته و با مخلوطی از تخم مرغ و بیسکویت ، لباس سوژه موردنظر خود را آلوده می کنند و هنگامی که مسافر برای تمیز کردن لباس خود محل را ترک می کند و لوازم خود را به سارق می سپارد ، سارق نیز از این فرصت استفاده کرده و با سرقت لوازم از محل متواری می شود.
6- هنگام سفر با اتوبوس های بین شهری ، از قبول هر نوع مواد غذایی از همسفر خود که بعضا خود را آدم مهمی نیز معرفی می کند ، اجتناب کنید.
7- در صورت نیاز به حمل پول ، تحت هر شرایطی از قبول مواد غذایی و آشامیدنی از سوی افرادی که آنها را نمی شناسید ، خودداری کنید و پولهای خود را در محل امنی قرار دهید.
8- در صورت مشاهده افراد مشکوک ، موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها