«چمرانِ» حاتمی‌کیا پاییزی شد

به گفته قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی تولید فیلم سینمایی «چمران» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا همچنان ادامه دارد و احتمالا در مهر یا آبان کار تولید این فیلم به پایان برسد.
کد خبر: ۵۹۹۲۵۷

حسن نجاریان، با اشاره به طولانی‌ترشدن زمان تولید این فیلم به تسنیم گفت: این فیلم آخرین مراحل صداگذاری را طی می‌کند. امیدواریم در مهر یا آبان کار تولید آن به پایان برسد.

وی با تاکید بر این که «چمران» را برای اکران در جشنواره فیلم فجر آماده می‌کنیم، افزود: کار تولید این فیلم بسیار سخت و سنگین بود. تولید این اثر بیش از زمانی که پیش‌بینی می‌کردیم، طول کشید. قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی با شاره به این که تولید فیلم روال عادی خود را طی می‌کند و تاخیر در تولید دلیل خاصی ندارد، گفت: کارهای قبلی حاتمی‌کیا نیز این‌گونه بوده است. او هیچ وقت یکی دو ماه فیلم را تمام نمی‌کند. او در کارش دقت نظرهایی دارد که خوشبختانه در «چمران» نیز این‌گونه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها