مواد لازم برای شش نفر:
چای ترش: یک قاشق سوپخوری
چای سبز: یک قاشق سوپخوری
دارچین: یک قاشق سوپخوری
پوست پرتقال یا نارنج خشک: یک قاشق سوپخوری
سیب خشک: یک قاشق سوپخوری
به خشک: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
تمام مواد خشک شده اعم از به، سیب و... را مخلوط کرده، در قوری بریزید. کمی آب سرد درون قوری و روی محتویاتش بریزید، چند لحظه بگردانید و آب سرد را خالی کنید تا خاکه احتمالی آن گرفته شود. به گفته سرآشپز جامجمسرا این کار برای وارد شدن شوک به مواد هنگامی که آبجوش در قوری میریزید نیز مؤثر است. آبجوش را درون قوری بریزید بگذارید چای حدود ۶ تا ۸ دقیقه زیر حرارت کم دم بکشد. پس از این مدت هم میتوانید چای را از صافی عبور داده، در استکان یا فنجان بریزید و میل کنید، هم میتوانید بدون صاف کردن، مقداری از مواد را فقط برای تزئین درون فنجان بریزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد