
به گزارش پایگاه پلیس، ماموران کلانتری یافتآباد چندی پیش در جریان یک تیراندازی در این محله قرار گرفتند و با حضور در محل حادثه دریافتند در این تیراندازی پسر جوانی هدف گلوله قرار گرفته و راهی بیمارستان شده است. تحقیقات پلیسی نشان داد ضارب یکی از اراذل و اوباش معروف به محسن است که از 9 سال پیش اقدامات مجرمانه خود را آغاز کرده است.
تحقیقات نشان داد محسن به اتهام آزار و اذیت دختران، آدمربایی، تهیه و توزیع شیشه و همچنین مظنون بودن در یک پرونده قتل تحت تعقیب پلیس چند شهر کشور است که پس از بازگشت به تهران، اقدامات مجرمانه را از سر گرفته است.
با توجه به حساسیت موضوع، مشخصات متهم در اختیار گشتیهای پلیس قرار گرفت و در حالی که تحقیقات پلیسی ادامه داشت، محسن روز گذشته در درگیری با پسر بیست و دو سالهای، او را با ضربات چاقو بشدت مجروح کرد.
ماموران که احتمال میدادند پسر شرور برای بررسی وضع جوان مجروح به بیمارستان برود، اطراف بیمارستان کمین کردند. در ادامه محسن هنگامی که با یک خودروی پرشیا قصد ورود به بیمارستان را داشت، شناسایی شد. او با مشاهده ماموران به سمت محله خلیج فرار کرد که رئیس کلانتری وی را تعقیب و در انباری متروکه، دستگیر کرد.
متهم پس از انتقال به کلانتری در بازجوییهای اولیه اتهامات خود را انکار کرد. متهم با قرار قانونی بازداشت شد. تحقیقات از وی ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد