
طرز تهیه: لوبیای کشاورزی را یک شب قبل از پخت خیس کنید و بعد پوست آنها را بگیرید. آنها را خشک کنید و در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و لوبیاها را تفت دهید. در این مرحله سیر را هم خرد کنید و به همراه لوبیا تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود. زردچوبه و شوید را به مواد اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید. بعد از این که بوی سرخشدن به مشامتان رسید آب را روی آنها بریزید و بگذارید لوبیاها خوب بپزد. در آخر مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. زمانی که آب خورش کمتر شد و جا افتاد تخممرغها را درون مواد بشکنید و بگذارید خودشان را بگیرند. این خورش را میتوانید به همراه پلو یا همراه با ماهی سرخ شده نوشجان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد