مواد لازم: توت‌فرنگی: یک کیلو/ شکر: یک کیلو/ آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
کد خبر: ۵۸۳۸۷۷

طرز تهیه: ابتدا توت‌فرنگی‌ها را خوب بشویید. سپس آنها را در ظرف مناسبی بریزید و لابه‌لای آنها را شکر بپاشید و یک روز در یخچال نگهداری کنید. بعد از این مدت شکرها حل می‌شوند و توت‌ها آب می‌اندازند. اگر بخواهید شربت توت‌فرنگی درست کنید باید در این مرحله توت‌ها را در صافی بریزید و آب آنها را جدا کنید و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید. در غیر این صورت برای تهیه مربا خود توت‌فرنگی‌ها را روی حرارت بگذارید و در مرحله بعد آبلیمو را به آن اضافه کنید تا شکرک نزند. هنگام پخت مربا باید کف روی آن را با دقت بگیرید. اگر مربا را قبل از سردشدن در شیشه می‌ریزید نباید درب آن را ببندید. اگر فکر می‌کنید شیشه مربا از داغی آن ممکن است ترک بردارد قبل از ریختن مربا آنها را در آب گرم بگذارید. مربای توت‌فرنگی را باید بعد از سردشدن در یخچال و جای خشک نگهداری کنید.

برای تهیه مربا از میوه‌های شیرین‌تر مقدار شکر باید کمتر باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها