در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا توتفرنگیها را خوب بشویید. سپس آنها را در ظرف مناسبی بریزید و لابهلای آنها را شکر بپاشید و یک روز در یخچال نگهداری کنید. بعد از این مدت شکرها حل میشوند و توتها آب میاندازند. اگر بخواهید شربت توتفرنگی درست کنید باید در این مرحله توتها را در صافی بریزید و آب آنها را جدا کنید و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید. در غیر این صورت برای تهیه مربا خود توتفرنگیها را روی حرارت بگذارید و در مرحله بعد آبلیمو را به آن اضافه کنید تا شکرک نزند. هنگام پخت مربا باید کف روی آن را با دقت بگیرید. اگر مربا را قبل از سردشدن در شیشه میریزید نباید درب آن را ببندید. اگر فکر میکنید شیشه مربا از داغی آن ممکن است ترک بردارد قبل از ریختن مربا آنها را در آب گرم بگذارید. مربای توتفرنگی را باید بعد از سردشدن در یخچال و جای خشک نگهداری کنید.
برای تهیه مربا از میوههای شیرینتر مقدار شکر باید کمتر باشد.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد