jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۶۷۹۰۹۰ ۱۰ خرداد ۱۳۹۳  |  ۱۰:۰۱

دو روش برای تهیه مربا در خانه

خیلی آسان مربای توت فرنگی بپزید

توت فرنگی میوۀ بهاری خوشمزه‌ای است که زود پا می‌کشد و گلخانه‌ای آن به خوش طعمی توت فرنگی بوته نیست. کسانی که توت فرنگی دوست دارند، حتما اهل مربای توت فرنگی هم هستند. اگر شما هم از طرفداران مربای توت فرنگی به شمار می‌روید، می‌توانید طرز تهیه آن را در ادامه فرا بگیرید.

نکاتی در باره ی طرز تهیه مربای توت فرنگی

نکات ضروری درباره بهتر شدن انواع مربا:

۱- جمع کردن کف روی مربا
۲- نگذاشتن در قابلمه
۳- موقع درست کردن هر گونه مربایی مراقب باشید که سر نرود. کنار اجاق ایستاده و مربا را طوری هم بزنید تا توت فرنگی‌ها له نشود
۴- مدت پخت مربا کوتاه است. هرچه توت فرنگی‌ها ریز‌تر باشد زود‌تر آماده می‌شود
۵- برای تست غلظت مربا، مقداری از شیره آن را در بشقاب یا نعلبکی ریخته و صبر کنید تا سرد شود. وقتی که سرد شد نباید درون ظرف شره کند
۶- چنانچه به نظرتان مربای رقیقی شد، کمی شکر به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند قل بزند.
۷- اگر موقع استفاده از قاشق تمیز استفاده کنید و پس از هر بار مصرف در ظرف را خوب ببندید مربا کپک نمی‌زند و همینطور شکر آن کم باشد، قوام نیامده باشد، کاملا پخته نشده باشد.
۸- ظروف شیشه‌ای با دربهای فلزی مناسب‌تر هستند.

 

 

طرز تهیه مربای توت فرنگی

 

طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی

روش اول:

یکی از بهترین و سریع ترین روش های تهیه مربای توت فرنگی خانگی این است:

در روش اول میزان توت فرنگی و شکر برابر است. یک کیلو توت فرنگی، یک کیلو شکر لازم دارد.
ابتدا توت فرنگی‌ها را به مدت نیم ساعت خیس کنید تا گل و لای آن خارج شود.
سعی کنید از توت‌های ریز و یکدست استفاده نمایید تا مربای شکیل تری داشته باشید.
شکر را لابه لای توت‌ها بریزید و ظرف مورد نظر را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید. این کار باعث می‌شود تا توت‌ها آب بیاندازد.
هر چه توت‌ها رسیده‌تر باشد، آبی که از آن خارج می‌شود بیشتر است. موقع پخت این مربا معمولا آب اضافه نمی‌شود. یا اگر هم اضافه شود یک استکان کوچک.

روش دوم:


در روش دوم نیز مقدار توت فرنگی و شکر به یک میزان مساوی می‌باشد.
شکر را درون قابلمه ریخته و فقط مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. مقدار آب باید به حدی باشد که فقط روی شکر را بگیرد.
زیر قابلمه را روشن کرده و وقتی شکر‌ها خوب حل شد نوبت اضافه کردن توت فرنگی هاست.
وقتی از پخته شدن توت فرنگی‌ها مطمئن شدید زیر آن را خاموش کرده و بعد از سرد شدن درون شیشه بریزد.
این روش راحت‌تر است و چند سالی است که جایگزین روش اول شده است.
موقع درست کردن این نوع مربا هم توصیه‌های بالا را رعایت کنید.
اگر شهدی که به دست آمد بیشتر از مقدار شهد مربا بود آن را جدا کرده و به عنوان شربت استفاده نمایید، بعد از جدا کردن شربت اجازه دهید مربا چند قل بزند تا قوام لازم را به دست بیاورد.

دلیل شکرک زدن مربای توت فرنگی :


این حالت معمولاً در مربا‌ها و شیره‌ها دیده می‌شود، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود. (نون و آب)

 

Share

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
ورود بورسی پرابهام

ورود بورسی پرابهام

با گسترش بازار سرمایه و رکوردزنی شاخص بورس در ماه‌های اخیر، بسیاری از شرکت‌ها متقاضی حضور در بورس و عرضه عمومی سهام خود در بازار سرمایه هستند.

«برد - برد» واقعی

«برد - برد» واقعی

یکی از اصلی‌ترین وظایف دستگاه سیاست خارجی تدوین استراتژی کار با کشورهای مختلف و طراحی راهبردهای بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت است.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر