متهم با جعل عنوان و به بهانه امتحان کردن، خودروهای فروشی را سرقت می‌کرد

سرهنگ قلابی، خودرو می‌دزدید

کارآگاهان پلیس آگاهی تهران ‌بزرگ، فـــــردی را که به بهانه خرید خودرو، آن را سرقت می‌کرد، دستگیر کردند.
کد خبر: ۵۸۱۸۶۸

به گزارش پلیس آگاهی تهران، روز بیست‌ویکم خرداد امسال مردی حضور در کلانتری 114 غیاثی به ماموران گفت که قصد فروش خودروی پژو پارس خود را داشته که فردی به بهانه دورزدن با ماشین آن را ســـرقت کرده است.

با طرح این شکایت، پرونده‌ای تشکیل و به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای ناحیه 14 به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بــــزرگ ارجاع شد.

مالباخته پس از حضور در پایگاه ششم، گفت: برای فروش خودرو آگهی فروش آن را همراه شماره تماس، پشت شیشه عقب خودرو چسبانده بودم تا این که یک روز قبل از سرقت، فردی با من تماس گرفت و مدعی شد قصد خرید خودرو را دارد.

شاکی ادامه داد: فردای آن روز، این شخص برای دیدن خودرو، با من به‌گاراژی در خیابان خاوران آمد و به بهانه امتحان کردن خودرو، در یک لحظه آن را سرقت و فرار کرد.

با توجه به شیوه سرقت و احتمال سابقه‌دار بودن سارق، کارآگاهان با چهره‌نگاری و بررسی بانک اطلاعات مجرمان سابقه‌دار، موفق به شناسایی فردی به نام فرزین شدند که از سال 75، بارها به اتهام ارتکاب جرایم مختلف از جمله ضرب و جرح، جعل عناوین و مشاغل دولتی از جمله عنوان سرهنگ ، دستگیر و زندانی شده است.

با شناسایی هویت متهم، کارآگاهان پایگاه ششم با اخذ نیابت قضایی به محل سکونت «فرزین» در منطقه سلطان‌آباد رفته و متوجه شدند وی پس از آزادی از زندان در سال گذشته محل سکونت خود را تغییر داده که ماموران پلیس آگاهی شهرستان قم هنگام گشتزنی به یک دستگاه خودرو پژو پارس مشکوک و با بررسی سوابق آن متوجه شدند، خودرو اطلاع پیدا کردند که خودرو مسروقه بوده و دستور توقیف خودرو و دستگیری سرنشینان آن از سوی پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ در سیستم جامع پلیس ثبت شده است. به‌این ترتیب خودرو همراه دو سرنشین آن توقیف و هویت راننده آن به نام «فرزین» شناسایی شد.

در بررسی اسناد و مدارک شناسایی به دست آمده از خودروی مسروقه، کارآگاهان تعداد دیگری از مالباختگان و شاکیان را شناسایی کردند که متهم به شیوه‌ای مشابه، خودروی آنان را نیز سرقت کرده بود. یکی از این افراد، پس از حضور در پایگاه ششم و شناسایی متهم، به کارآگاهان گفت که این فرد با معرفی خود به عنوان سرهنگ و به بهانه خرید خودروی سمند با من قرارملاقات گذاشت و هنگام امتحان کردن خودرو، آن را سرقت کرد.

سرهنگ کارآگاه محمد اشراقی، رئیس پایگاه ششم پلیس‌آگاهی تهران بزرگ در این باره گفت: با شناسایی تعدادی از مالباختگان و احتمال ارتکاب سایر سرقت‌ها و جرایم و افزایش تعداد شاکیان و مالباختگان، دستور انتشار تصویر متهم از سوی بازپرس پرونده صادر شد.

شاکیانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شده‌اند می‌توانند برای پیگیری شکایات خود به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان نبرد شمالی، انتهای خیابان شهید بیدی مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها