گوش​فیل خانگی

هفته گذشته طرز تهیه زولبیا و بامیه را آموزش دادیم. یکی از خوانندگان همیشگی چاردیواری به ما زنگ زد و گفت: زولبیا و بامیه بدون گوش​فیل آخه؟! امروز طرز تهیه گوش​فیل خانگی را به این خواننده پر و پا قرص و عزیزمان و همه خوانندگان گرامی تقدیم می‌کنیم که شیرینی ماه رمضان​ کامل شود.
کد خبر: ۵۸۱۷۳۱

مواد لازم:

تخم مرغ: یک عدد

شیر: نصف فنجان

شربت: 2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

ماست: یک قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کره: 2 قاشق غذاخوری

آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد

هل، وانیل، گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه شربت گوش​فیل: دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه خمیر و پخت گوش​فیل:

تخم‌مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید.

زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید آرد کافیست.

یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می‌توانید وسط لوزی‌ها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید.وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود.

سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تاشربت اضافی آن نیز گرفته شود. می‌توانید خمیر را نیز با قالب‌های ستاره‌ای یا گل​ شکل دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها