علیاشرف رشیدی در گفتوگو با ایسنا گفت: استفاده از همه گروههای غذایی از جمله شیر، لبنیات، گوشت، غلات، میوه و سبزیجات، حبوبات و حتی مقداری روغن برای وعدههای غذایی رمضان ضروری است.
وی تاکید کرد: بهتر است برای افطار از یک نوشیدنی گرم مثل شیر ولرم، چای کمرنگ، فرنی، حلیم، میوه خشک، کشمش یا نان و پنیر استفاده شود و از خوردن مایعات خیلی سرد و خیلی گرم هم پرهیز شود.
وی یادآوری کرد: سحری باید یک وعده غذایی کامل باشد و از مصرف مواد پرچرب و پرنمک که باعث تشنگی در طول روز میشود در این وعده خودداری شود. مصرف میوه در وعده سحری نهتنها قند خون بدن را در روز متعادل نگهداشته و گرسنگی را کاهش میدهد، بلکه در تامین آب بدن نیز موثر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: