به گفته یک کارشناس تغذیه، استراحت دستگاه گوارش و سم‌زدایی بدن از مهم‌ترین فواید روزه‌داری است.
کد خبر: ۵۷۷۷۰۲

علی‌اشرف رشیدی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: استفاده از همه گروه‌های غذایی از جمله شیر، لبنیات، گوشت، غلات، میوه و سبزیجات، حبوبات و حتی مقداری روغن برای وعده‌های غذایی رمضان ضروری است.

وی تاکید کرد: بهتر است برای افطار از یک نوشیدنی گرم مثل شیر ولرم، چای کمرنگ، فرنی، حلیم، میوه خشک، کشمش یا نان و پنیر استفاده شود و از خوردن مایعات خیلی سرد و خیلی گرم هم پرهیز شود.

وی یادآوری کرد: سحری باید یک وعده غذایی کامل باشد و از مصرف مواد پرچرب و پرنمک که باعث تشنگی در طول روز می‌شود در این وعده خودداری شود. مصرف میوه در وعده سحری نه‌تنها قند خون بدن را در روز متعادل نگه‌‌داشته و گرسنگی را کاهش می‌دهد، بلکه در تامین آب بدن نیز موثر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها