فتح‌الله‌زاده: نکونام نمی‌تواند از استقلال جدا شود

حیدری در استقلال ماندگار شد

مدیرعامل باشگاه استقلال سفرش به اکراین را لغو کرد تا در تهران سرنوشت تمدید قرارداد و جذب سه ستاره ملی‌پوش را مشخص کند و البته موفق به تمدید قرارداد خسرو حیدری شد.
کد خبر: ۵۷۷۴۳۰

علی فتح‌الله‌زاده در حالی که بنا بر اعلام قبلی قرار بود دیروز تهران را به مقصد اکراین با هدف حضور در اردوی فوتبال این باشگاه ترک کند به دلیل اهمیت تعیین تکلیف سه بازیکن مد نظر امیر قلعه‌نویی این سفر را لغو کرد و دیروز مذاکراتی را با آندرانیک تیموریان، جوادنکونام و خسرو حیدری انجام داد.

فتح‌الله‌زاده که دو روز پیش با پیوستن مجتبی جباری به سپاهان غافلگیر شد، در حالی دیروز با سه بازیکن یاد شده به مذاکره پرداخت که خسرو حیدری و آندرانیک تیموریان، پیشنهادهای جالب توجهی از باشگاه‌های قطری در جیب دارند و نکونام نیز هنوز راضی به ادامه حضور در جمع آبی‌ها نشده است.

در این باره گفته می‌شود باشگاه استقلال طی یک بازه زمانی مشخص، موظف بوده مبلغ 700 هزار یورو بابت جذب نکونام از باشگاه اسپانیایی اوساسونا به این باشگاه بپردازد که ظاهرا چنین مبلغی پرداخت نشده و نکونام با وجود قرارداد دوساله با استقلال بازیکن آزاد محسوب می‌شود. در این میان در حالی که پرونده نقل و انتقالات روز پنجشنبه بسته می‌شود، استقلالی‌ها دیروز قرار‌داد خسرو حیدری را یکساله تمدید کردند و بسیار امیدوارند رضایت نکونام و تیموریان را هم جلب کنند.

فتح‌الله‌زاده که ظاهرا خیالش بابت نکونام راحت است، در این باره گفت: نکونام با ما قرارداد دو ساله دارد و بازیکن استقلال محسوب می‌شود. قرار داد دو ساله ما در فدراسیون فوتبال به ثبت رسیده و این بازیکن در صورتی که بخواهد با هر تیمی صحبت کند باید از ما رضایت بگیرد.

وی همچنین درباره ساموئل گفت: با این بازیکن صحبت کردیم و تقریبا توافق‌هایی حاصل شده، اما در یکی دو روز آینده قرارداد این بازیکن با استقلال را نهایی خواهیم کرد.

مدیر‌عامل استقلال در این خصوص که آیا بعد از جدایی جباری با قلعه‌نویی صحبت کرده، به فارس گفت: با قلعه‌نویی صحبت کردم و او فقط برای جباری آرزوی موفقیت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها