4 میلیون برنامک در یک برنامه

در گوشه امنی از شرکت بزرگ سیمانتک بخشی وجود دارد که سرورهای این شرکت در حالی که مدام وز وز می‌کنند، به شکل شبانه روزی مشغول زیر‌و‌رو کردن بیش از 200 فروشگاه اندرویدی در سرتاسر جهان هستند.
کد خبر: ۵۷۷۲۳۰

این ماشین‌های خستگی‌ناپذیر روزانه در حدود ده‌هزار برنامک جدید را دانلود و اسکن می‌کنند. این اسکن‌ها نه تنها برای یافتن یک بد افزار، بلکه برای کشف هر نوع عمل آزار‌دهنده و ناقض حریم شخصی ـ از قبیل ارسال شماره تلفن کاربر برای سازنده برنامه یا استفاده از عکس‌های دوربین یا شماره‌های دفترچه تلفن - انجام می‌شود.

این اقدام سیمانتک باعث شده است این شرکت پایگاه داده عظیمی با بیش از چهار میلیون برنامک که در هر لحظه در حال بیشتر شدن نیز است را در اختیار داشته باشد. کاربران برنامک Norton Mobile Security می‌توانند برنامک‌های مورد نیاز خود را از طریق این برنامه دریافت و روی گوشی خود نصب کنند؛ با این کار نرم افزار نورتون اطلاعات مربوط به امنیت و حریم خصوصی آن برنامک را به سیمانتک ارسال می‌کند. این اقدام سیمانتک در حالی به کاربر خدمت ارائه می‌دهد که شرکت‌های رقیبی همچون مک‌آفی در حین دریافت یک برنامه آن را از لحاظ امنیتی و ویروس‌یابی اسکن می‌کند و در واقع پایگاه داده‌های جامعی نظیر نورتون ندارد.

جالب است که نسخه جدید این برنامک ـ نسخه 4‌/‌3 برای آی او اس و 5‌/‌3 برای اندرویدـ قابلیتی به نام فریاد از راه دور را دارد که می‌تواند در مکان یابی و مطلع کردن کاربر از موقعیت دستگاه به سرقت رفته‌اش به وی کمک کند. البته این ویژگی فقط برای نسخه iOS فعال است. قیمت این برنامک برای استفاده یک ساله روی گوشی هوشمند صد هزار تومان تعیین شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها