کمی از اقتصاد

ایرنا:وزیر بازرگانی از تصویب دستورالعمل اعطای تسهیلات ارزی صادراتی برای تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی ، بازرگانی و فنی - مهندسی صادرکننده در هیات امنای حساب ذخیره ارزی خبر داد.
کد خبر: ۵۷۵۶۷

«محمد شریعتمداری» گفت : بانکهای عامل حساب ذخیره ارزی می توانند از محل منابع این حساب و در قالب یکی از عقود قانون عملیات بانکی بدون ربا به منظور تامین سرمایه در گردش موردنیاز واحدهای بازرگانی ، فنی - مهندسی ، مهندسی ، صادراتی ، صادرکننده کالا و خدمات به صورت اعتبار فروشنده با رعایت شرایطی نسبت به پرداخت تسهیلات ارزی ، اقدام کنند. این دستورالعمل در راستای افزایش صادرات غیرنفتی و توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال تصویب شده است.
واحد مرکزی خبر:سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک روز جمعه اعلام کرد: ذخایر جهانی نفت همچنان در حال افزایش است ، ولی تقاضای نفت کمی بیشتر از میزان مورد انتظار است . سازمان اوپک در گزارش ماهانه خود در مورد بازار نفت اعلام کرد: عرضه جهانی نفت بویژه تولید این سازمان بالاست و این مساله به آسانی می تواند افزایش تقاضا را پوشش دهد.
فارس: در حالی که شرکتهای هواپیمایی امریکا در سال 2004 میلادی با ضرر و زیان شدیدی روبه رو شدند سال 2005 میلادی نیز سال ناخوشایندی برای این شرکتها پیش بینی شده است . شرکت دلتا ایرلاین امریکا اعلام کرد: میزان ضرر این شرکت در 3 ماه چهارم سال 2004 میلادی به بیش از 2.2 میلیارد دلار رسید و کل خسارت این شرکت در سال 2004 میلادی به 5.2 میلیارد دلار بالغ شده است . این گزارش حاکی است پیش از این شرکتهای هواپیمایی یو.اس.ایرویز و یونایتدایرلاینز نیز در سال 2004 میلادی به ورشکستگی دچار شده بودند.
ایرنا:وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در دیدار با وزیر اقتصاد عراق ضمن اشاره به دستاوردها و توانمندی های اقتصادی ایران گفت : جمهوری اسلامی ایران برای انتقال تجارب اقتصادی به عراق آماده است . «سیدصفدر حسینی» در این ملاقات با اشاره به انتخابات آینده عراق ابراز امیدواری کرد که با روی کارآمدن دولت جدید در این کشور ، روابط دوجانبه تقویت شود. وی در ادامه گفت : ایران آماده است تا تجاربی را که در عرصه های برنامه ریزی و سیاستگذاری اقتصادی کسب کرده است ، در اختیار عراق قرار دهد.
واحد مرکزی خبر:حدود صدهزار هندی با تظاهرات مقابل کارخانه های پپسی و کوکاکولا ، خروج این شرکتها را از هند خواستار شدند. هزاران نفر از مردم هند با اعلام این که این شرکتها محصولاتی با کیفیت مشکوک تولید می کنند ، تاکید کردند: شرکتهای پپسی و کوکاکولا ذخایر آب زیرزمینی مناطق مختلف این کشور را نیز به اتمام می رسانند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها