به گزارش ایسنا، بنابر نتایج مطالعات پزشکان آمریکایی، از سوی دیگر کودکانی که تمایل بیشتری به مصرف شکلات، چیپس و این گونه مواد خوراکی دارند در طول روز بیشتر از مواد پرکالری استفاده میکنند. در واقع خوردن کشمش و انگور میل به پرخوری بویژه خوردن غذاهای چاقکننده را کاهش میدهد. البته پیش از این باور عمومی بر این بود که مصرف کشمش به دلیل دارا بودن قند و چسبیدن به دندان، باعث پوسیدگی دندانها میشود، اما پزشکان معتقدند این ماده خوراکی میتواند فواید پیشگیریکنندهای برای پوسیدگیهای دندانی داشته باشد چرا که ممکن است انواع دیگر مواد مانده در میان دندانها را پاکسازی کند. همچنین کشمش مدت زمان زیادی روی دندانها نمیماند که بتواند باعث ایجاد پوسیدگی شود. محققان همچنین تاکید میکنند:مصرف کشمش ممکن است خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش دهد. همچنین این خوردنی مقوی و سالم به کنترل میزان قند خون در افراد دیابتی کمک میکند و از نقش موثری در کاهش و کنترل وزن برخوردار است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد