علتها و انگیزه ها

بدون تردید فهرست ائتلاف متحد عراقی مهمترین فهرستی است که در آن مشهورترین نخبگان سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی ، دینی و فکری عراق قرار دارند.
کد خبر: ۵۷۴۷۲

در این فهرست که از تمامی هسته های تشکیل دهنده بافت اجتماعی ملت عراق نمایندگانی وجود دارند و از 26 هسته سیاسی و جمع کثیری از مستقلین تشکیل یافته است ، حقیقتا نمایانگر ویژگی های کاریزماتیکی است که در ملت عراق با توجه به فرهنگ ، تمدن ، تاریخ ، ساختار اجتماعی و سایر پارامترهای تشکیل دهنده این ملت وجود دارد. متاسفانه این فهرست مورد شدیدترین حملات تبلیغاتی و هجمه های روانی قرار گرفته بدون این که کمترین دلیل عقلانی برای این حملات وجود داشته باشد. از منظر برخی از سیاستمداران این فهرست می تواند منافع آنان را تهدید کند و با بزرگنمایی در اهداف مقدس این فهرست آن را تابع بیگانه دانسته که در صورت پیروزی عربیت عراق تهدید خواهد شد! و حتی کار به جایی رسید که برافراشتن عکس سمبل عزت و افتخار جامعه عراق را که همانا مرجعیت دینی که در حال حاضر در شخصیت مبارک حضرت آیت الله العظمی سیستانی متبلور است ، استفاده ابزاری از نمادهای دینی دانسته و خواهان محرومیت این فهرست از مشارکت در انتخابات شدند! عجیب تر از همه این که علاوه بر استفاده از بوق های تبلیغاتی داخلی ، بعضی از سران خام و بی تجربه برخی از کشورها را نیز اجیر کرده و آنها را وارد این بازی ناموزون کردند تا به زعم بیمار خود بتوانند سدی در برابر خواست های مشروع ملت عراق ایجاد کنند ، غافل از این که ملتی که با رژیم تروریستی صدام سالها مقابله و میلیون ها تن را در راه آزادی و اسلام و عدالت تقدیم کرده از این نمایش های مضحک هیچ ابایی نداشته ، بلکه آن را عامل مساعدی در رسوایی هر چه بیشتر مدعیان به اصطلاح مردم سالاری می داند. اما شاید خالی از لطف نباشد که به برخی از دلایل حمایت بی چون و چرای مرجعیت دینی از فهرست ائتلاف متحد عراقی بپردازیم . باشد که سند تاریخی ای باشد تا آیندگان ، خود بین حق و باطل قضاوت کنند (و اما الزبد فیذهب جفائ و اما ماینفع الناس فیمکث فی الارض) در ابتدا باید گفت که مناطقه دلالت را بر 3قسم تقسیم می کنند:
1- دلالت مطابقی
2- دلالت تضمنی
3- دلالت التزامی که آنچه که مورد بحث ماست ، دلالت سوم است.
بنابراین در انتقال مفاهیم لزوما نباید دلالت تطابقی را به کار برد ، بلکه می توان از دلالت التزامی نیز استفاده کرد و حتی در برخی از جاها استفاده از دلالت التزامی نیکوتر و شیواتر نیز هست . فهرست ائتلاف متحد عراقی با تشکیل کمیته ای 6نفره به وسیله دفتر آیت الله العظمی سیستانی و با اشراف معظم له برای هماهنگی و سازماندهی این فهرست شکل گرفت و همواره در این فرآیند مورد عنایت ویژه ایشان قرار داشت در حالی که نسبت به هیچ فهرست دیگری این گونه عمل نشد.
2- تنها در فهرست ائتلاف متحد عراقی است که وکلای سرشناس معظم له حضور دارند و در هیچ فهرست دیگری هیچیک از وکلای ایشان به چشم نمی خورد؛ امری که دلالت آشکاری بر حمایت ایشان از این فهرست دارد.
3- تمامی وکلای معظم له در سرتاسر جهان تنها از این فهرست حمایت می کنند و هیچیک از آنان از فهرست دیگری پشتیبانی نمی کنند.
4- در تماسهایی که با دفتر ایشان گرفته می شود ، به شکلی معظم له این فهرست را مورد عنایت قرار می دهند لذا و با این وصف نمی توان این واقعیت آشکار را نادیده انگاشت که معظم له از این فهرست حمایت می کند و کسانی که دست به این جنگ روانی غیرمنصفانه زدند ، چیزی جز خروج از چارچوب های اخلاقی و تقوای انتخاباتی را به اثبات نمی رسانند و صندوق های رای گیری بهترین معیار و ملاکی خواهد بود تا پایگاه و جایگاه هر یک از طرفها را مشخص کند. ائتلاف متحد عراقی با دورنگری و چشم اندازی استراتژیک در پی تحقق منویات ملت مظلوم عراق که در راس آن امنیت ، خروج نیروهای بیگانه از عراق ، تحقق استقلال سیاسی و حاکمیت ملی ، حفظ حقوق بشر و مردم سالاری ، حفظ هویت اسلامی مردم عراق ، آزادی و عدالت ، بازسازی عراق و کاهش نرخ بیکاری ، حمایت از خانواده های معظم شهدا و محرومان و مستضعفان ، نوسازی روابط با کشورهای همسایه ، محاکمه صدام و مزدوران او ، ریشه کنی حزب فاشیستی بعث ، پاکسازی دستگاه های اطلاعاتی ، پلیسی و نظامی ، تقویت زیربناهای آموزشی ، بازسازی زیرساخت های منهدم شده عراق و بالاخره حفظ حقوق شهروندی سایر شهروندان عراقی به دور از هر گونه آپارتاید قومی ، نژادی ، سیاسی ، دینی یا مذهبی است و امید است این ائتلاف با حمایت قاطعانه مردم عراق به پیروزی برسد تا شاهد تکرار تراژدی های گذشته نباشیم . از این رو ، بر تمامی عراقیان داخل یا خارج از عراق (از جمله شهروندان عراقی مقیم جمهوری اسلامی ایران) است که حتما در اولین انتخابات مردمی پس از 1200 سال مشارکت گسترده داشته باشند تا خود بتوانند سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود را به دور از هر گونه سلطه داخلی یا خارجی رقم بزنند.

سیدمحسن حکیم
مشاور سیاسی رئیس
مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها