حادثه در جهان

سیل در هند 600 قربانی گرفت

مقام‌های محلی هند اعلام کردند، شمار تلفات سیلاب شدید و رانش زمین در این کشور دست‌کم به 600 نفر رسیده است.
کد خبر: ۵۷۳۳۵۴

بنابر اعلام مقام‌های محلی ایالت اوتارخند، 5000 نفر دیگر بر اثر این حادثه طبیعی مفقود شده‌اند. مقام‌های محلی این ایالت با بیان این که امدادگران و نیروهای نظامی در تلاش برای کشف اجساد هستند، اظهار کردند: تاکنون جسد 556 نفر از میان سیلاب و گل و لای بیرون کشیده شده است. طی چند روز گذشته 33 هزار و 152 نفر از ساکنان نواحی سیل‌زده مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند./ ایسنا

آتش‌سوزی در کلرادوی آمریکا

مسئولان محلی در پی آتش‌سوزی در بوته زارهای نواحی کوهستانی ایالت کلرادوی آمریکا دستور تخلیه ساکنان سه شهرک در این منطقه را صادر کردند.

آتش‌سوزی در منطقه وست فورک فایر، در جنوب کلرادو بر اثر اصابت صاعقه به بوته زارهای منطقه آغاز و وزش باد موجب شد شعله‌های آتش بیش از 12000هکتار از اراضی منطقه را فرا بگیرد. در پی گسترش آتش‌سوزی امدادرسانان ناچار شدند 600 نفر از ساکنان شهرک ساوت فورک را از منطقه تخلیه کنند. در پی این حادثه ستون‌هایی از دود ناشی از آتش‌سوزی تا ارتفاع زیادی به آسمان برخاسته و ارتفاع شعله‌های آتش در برخی مناطق به بیش از 30 متر می‌رسد. اداره ملی هواشناسی آمریکا هشدار داده است اغلب نواحی ایالت کلرادو طی چند روز آینده به علت گرمای هوا، کاهش رطوبت و وزش بادهای شدید در معرض خطر بروز آتش‌سوزی قرار دارد.

سخنگوی اداره آتش‌نشانی کلرادو اعلام کرد ماموران برای جلوگیری از سرایت شعله‌های آتش به منطقه ساوت فورک در این مکان مستقر شده‌اند. گزارش‌ها از تخلیه 800 نفر از ساکنان شهرک لا وتا در همین منطقه حکایت دارد. شعله‌های آتش شهرک 3000 نفری والسنبرگ را تهدید می‌کند.

تاکنون ساکنان470 خانه در این منطقه تخلیه و به‌نواحی امن‌تر منتقل شده‌اند. از زمان وقوع آتش‌سوزی در آریزونا از روز سه‌شنبه گذشته بیش از 2700 هکتار از جنگل‌های بلوط و کاج در منطقه طعمه آتش شده است. / واحد مرکزی خبر

مردی که خودش را شبیه شیطان کرده است

«کین توبال» نام مستعار مردی است که خودش را با کلی عمل جراحی و خالکوبی به شکل شیطان درآورده است. او برای زشت کردن خود تا آنجا که ‌توانسته هزینه کرده است.

با عمل جراحی دو برآمدگی مانند شاخ در دو طرف پیشانی او قرار گرفته‌ و دو دندان نیش بلندتر از حالت عادی برای خودش دست و پا کرده و چشم‌های قرمزش هم بتازگی حالت مورب پیدا کرده است. قیافه او به شکلی درآمده که بچه‌ها در خیابان از او می‌ترسند. اما او تنها کسی نیست که در دنیا دست به چنین کارهایی می‌زند. این مرد اصالتا کلمبیایی است و به نقل از برخی رسانه‌ها رفت و آمدش در خیابان‌های انگلیس در شب ممنوع شده است. / مهر

سرقت مسلحانه یک بسته بیسکویت

سه سارق مسلح با حمله به یک فروشگاه یک بسته بیسکویت را سرقت کردند و متواری شدند.

سه سارق مسلح و نقابدار به فروشگاه زنجیره‌ای لیدل در شهر سن ژان دو سودن در منطقه ایزر فرانسه حمله کردند.

سارقان مسلح که در این حمله ناکام مانده بودند، فقط توانستند یک بسته بیسکویت را سرقت کنند و بسرعت از محل گریختند./ جام‌جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها