ورزش اول ایران همچنان به المپیک 2020 امیدوار ماند

IOC به کشتی سرپا داد

کشتی ‌بار دیگر فرصت پیدا کرد تا در بین رشته‌های المپیکی حضور پیدا کند. در اجلاس اخیر کمیته بین‌المللی المپیک از سوی هیات اجرایی به این ورزش سنتی و مدال‌آور ایران سرپا داده شد تا همراه بیس‌بال (سافت‌بال) و اسکواش رقابت اصلی برای بازگشت به المپیک بین این سه رشته ورزشی باشد.
کد خبر: ۵۶۷۵۶۹

روزی که صحبت از حذف کشتی از المپیک شد واکنش همه‌جانبه‌ای نسبت به این تصمیم به‌وجود آمد تا جایی که رهبران کشورهای مختلف دنیا نظیر ولادیمیر پوتین نیز به این تصمیم اعتراض کردند. رئیس‌جمهور روسیه گفت: امیدوارم تصمیمی عادلانه، منطقی و در جهت رشد و گسترش جنبش المپیک گرفته شود. جنبش المپیک همواره به سنت‌های کهن متکی بوده و همان‌طور که می‌دانیم کشتی از ورزش‌های پایه و سنتی المپیک بوده است.

در همین راستا واکنش‌های اهالی ورزش و کشتی ایران نیز به تصمیم کمیته بین‌المللی تحت تاثیر مجامع جهانی جالب توجه بود. از جمله محمد عباسی، وزیر ورزش و جوانان که در سفر اخیر به آلمان از وزیر کشور و ورزش آلمان برای همراهی برای جلوگیری از حذف کشتی از المپیک دعوت کرد.

به دنبال این واکنش‌ها، کمیته‌ اجرایی IOC برای انتخاب از بین هشت رشته ورزشی برای بازی‌های المپیک 2020، در سن‌پترزبورگ روسیه تشکیل جلسه داد که در نهایت رای به انتخاب کشتی، اسکواش و بیس‌بال(سافت‌بال) داد.کشتی، اسکواش و بیس‌بال با پیروزی در انتخابات هیات اجرایی کمیته‌ بین‌المللی المپیک، یک قدم به حضور در بازی‌های المپیک 2020 نزدیک شدند. این سه رشته حالا باید به کنگره شهریور ماه بوئنوس‌آیرس بروند تا در انتخابات نهایی یک رشته برای المپیک 2020 برگزیده شود.

سران فدراسیون جهانی کشتی در کنار کاراته، ووشو، اسکواش، سافت​بال و بیس​بال، ورزش‌های صعودی و صخره‌نوردی، ویک بردینگ و ورزش‌های اسکیتی برای راهیابی به المپیک 2020 در مقابل اعضای هیات اجرایی IOC از رشته خود دفاع کردند که کاراته از شکست‌خوردگان بزرگ بود.

گروه 5 نفره فیلا برای دفاع از کشتی

از سوی فدراسیون جهانی کشتی، نناد لالوویچ رئیس فیلا، دانیل ایگالی قهرمان نیجریه‌ای‌الاصل کانادا در المپیک 2000 سیدنی، جیم شر عضو پیشین کمیته‌ ملی المپیک آمریکا، کارول هاین برنده مدال برنز وزن 48 کیلوگرم کشتی زنان در المپیک لندن و لایز لگراند، نایب رئیس فدراسیون کشتی فرانسه برای دفاع از این رشته در مقابل هیات اجرایی IOC انتخاب شده بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها