شیرینی توت

مواد لازم: بادام پوست گرفته و پودر شده، گلاب، خلال پسته، شکر و پودر قند به میزان لازم.
کد خبر: ۵۶۶۲۲۱

طرز تهیه: برای درست‌کردن این نوع شیرینی ابتدا باید بادام‌ها را پوست گرفته و آنها را خوب پودر کنید. سپس بادام‌های پودر شده را با مقدار مناسب پودر قند مخلوط کنید.

گلاب را هم که تقریبا به اندازه یک استکان است، کم‌کم داخل مخلوط بادام و پودر قند می‌ریزیم. باید این مایه را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر دربیاید، اما حواستان باشد این مخلوط خیلی شل نشده یا گلوله‌گلوله نباشد. وقتی مایه چسبندگی لازم را پیدا کرد، به اندازه یک فندق از مواد برداشته و آن را با دست به شکل توت در بیاورید. سپس توت آماده شده را داخل شکر بغلتانید و در آخر هم یک خلال پسته در انتهای توت فرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها